Никой не е казал , че е нещо изключително и неповторимо сигурен съм, че това не е единствения човек с единствената система или каквото и да е който изкарва пари от форекса , но го прави открито, а да даваш оценки от някой тъмен ъгъл е смешно.......всички уж големи ги вадят, но като им кажеш я свали гащи и се срамуват...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е, това са подробности, не им обръщай внимание - взимай каквото ти е полезно и това еНикой не е казал , че е нещо изключително и неповторимо сигурен съм, че това не е единствения човек с единствената система или каквото и да е който изкарва пари от форекса , но го прави открито, а да даваш оценки от някой тъмен ъгъл е смешно.......всички уж големи ги вадят, но като им кажеш я свали гащи и се срамуват...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това, което ти написахме днес тук няколко човека относно резултатите от твоята търговия струва повече от всички бонуси, които си видял и повече от всички статии в онзи сайт, но ... явно още ти е рано да го разбереш.
Какви резултати от моя търговия !! нещо не четеш правилно
.................................................. .............................................
Слушай сега, ти ми показа една статия, в която пише ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Даже не е необходимо да се занимавам с търговия, за да видя че са глупости. Обясних ти защо. Освен това ти споделих какво мисля за сайта на Нийл Фулър на база на ТОНОВЕ изчетена литература и няколко хиляди часа прекарани в различни тестове (история и он-лайн). Сега ти ме наричаш мишка и твърдиш, че пиша глупости... Няма лошо - просто не ме чети, а аз няма да коментирам повече твои мненияТи си извадил 2 мнения от хиляди позитивни ......факта , че има стотина хиляди последователи от различни краища на света които постоянно пишат позитивни мнения и са доволни е достатъчен ....човек който застава с името си зад всичко написано и не се крие като мишок също е красноречиво.....иначе всички във форума сме успешни то това е ясно ама само като ви видя , че кесите тука от години и си пишете същите глупости ми е достатъчен да си направя изводите![]()
фицката (14-06-2013)
Блажени нишите по дух, защото е тяхно царството небесноСлушай сега, ти ми показа една статия, в която пише ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Даже не е необходимо да се занимавам с търговия, за да видя че са глупости. Обясних ти защо. Освен това ти споделих какво мисля за сайта на Нийл Фулър на база на ТОНОВЕ изчетена литература и няколко хиляди часа прекарани в различни тестове (история и он-лайн). Сега ти ме наричаш мишка и твърдиш, че пиша глупости... Няма лошо - просто не ме чети, а аз няма да коментирам повече твои мнения![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (14-06-2013)
Спирам с тази тема .....търгувайте и изкарвайте пари ....по-какъв начин ваша работа ....важното е да изкарвате...другото м.й..та муСлушай сега, ти ми показа една статия, в която пише ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Даже не е необходимо да се занимавам с търговия, за да видя че са глупости. Обясних ти защо. Освен това ти споделих какво мисля за сайта на Нийл Фулър на база на ТОНОВЕ изчетена литература и няколко хиляди часа прекарани в различни тестове (история и он-лайн). Сега ти ме наричаш мишка и твърдиш, че пиша глупости... Няма лошо - просто не ме чети, а аз няма да коментирам повече твои мнения
няма да споря и да се карам с никой тука
----------
това не са мои сделки , а човека си е правил екперимент ....това е всичко
.................................................. .................................................. .............