Което ме навява на въпроса :
Някой знае ли добра системка за скалп на М5 или на М15 или такоа животну нема ?![]()
Което ме навява на въпроса :
Някой знае ли добра системка за скалп на М5 или на М15 или такоа животну нема ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мииии......, грешката ти е, че не си питал където трябва, в чуждоезичните форуми хората са много отзивчивиНе съм се интересувал особено за книги, че до 20-ти и без друго няма да имам чак толкова много време да се занимава...
albagpipe ми препоръча един сайт (http://www.zlatnamina.com), където чета и другото което гледам за момента е темата на фицката АБВ - Да започнем от началото
Но ще са ми необходими и книги, тъй че изобщо няма да ти се разсърдя ако споделиш на теб какво ти е помогнало... даже ще съм страшно благодарен...
Благодаря предварително
GGBG, по скоро идва от факта, че като дете, когато прохождах в програмирането и ми се е случвало да питам нещо из форумите примерно, защото не съм успявал да открия никъде къде ми е проблема (в книги, в гугъл и т.н. и т.н.) всички започваха да обясняват как може да си толкова прост и да се правят на големи "гурута" както обичат да си лепят тази титла и в крайна сметка от всичко разбираш, че според тях си тъп и с отрицателно IQ и не получаваш отговор на въпроса ти ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (04-05-2013)
Виж темата ми за търговският план. Влизаш ми в профила, отиваш на покажи всички теми на потребителя и ще я видиш.
И там има спам, но доколкото можах съм го елиминирал за да е прегледна.
fxg (03-05-2013)
Както и ggbg ти е казал, зависи какъв ти е въпроса и кой питаш.GGBG, по скоро идва от факта, че като дете, когато прохождах в програмирането и ми се е случвало да питам нещо из форумите примерно, защото не съм успявал да открия никъде къде ми е проблема (в книги, в гугъл и т.н. и т.н.) всички започваха да обясняват как може да си толкова прост и да се правят на големи "гурута" както обичат да си лепят тази титла и в крайна сметка от всичко разбираш, че според тях си тъп и с отрицателно IQ и не получаваш отговор на въпроса ти ...
Не става да питаш какво е маржин при положение, че ти излизат няколко първи страници в гугъл с обяснения и да искаш сериозно отношение.
Сега ако питаш защо има промяна в маржините например, тогава вече е мааалко по-различно. Макар че и това го има на готов отговор в гугъл.
Каквото и да се сетиш, първо се пита гугъл и чак когато не успееш да намериш отговор на въпроса си, питаш във форума. Защото ако гугъл не знае(дори и да го има, но да не си го намерил), то въпроса ти наистина има стойност....по принцип.
----------
http://www.trading-naked.com/mb-9-30-setup.htm ей ти една перфектна такаваЛично съм я проверил, работи перфектно
![]()
Misho (03-05-2013)
Трябва ми за по точен вход на мойта системка
Като гледам си старо куче в форекс търговията и ти имам вяраЕй сега ще хвърля едно око, мерси
![]()
Преди 6-7 годинки беше малко по различно и в чуждоезичните форуми не обичаха да обясняват много, сега положението е много по-различно обаче... и в бг има читави форуми...
Да живее гугъл, почети за всичко се допитвам до него...
Тук общо взето обясняват колегите ,понякога тонът е по-остър ,ама то е повече с цел да ти обърнат внимание на грешките
ЗАЩО ГУБИМ СМЕТКИТЕ СИ . Първо-свръх оптимизъм и свръх очаквания от пазара. ФОРЕКС не е хазарт, макар, че голяма част от участниците имат такова отношение към него. За тях всяка следваща сделка е тази, която ще ги изведе напред и с готовност поемат все по-големи рискове, в очакване на голямата печалба. Второ- липсата на образование и опит. Необходимо е добро познаване на всички фактори влияещи на пазара, умения за техния анализ, а също и владеенето на техники за пресмятане и хеджиране на риска. Да се занимавате с инвестиции и да не използвате техники за управление на риска е като да карате автомобил без волан. Това важи в най-голяма сила за ФОРЕКС пазара. За да не бъдете трейдър еднодневка, наблегнете на този важен инструмент.Ще постигнете по-голяма възвръщаемост, но и значително ще намалите излагането си на риск. Трето-опитът, без него успехът е почти невъзможен.Не повтаряйте грешките. Може да са Ви необходими месеци преди да навлезете в материята. И най-успешните трейдъри са имали лоши моменти. Ако си извадите поука, когато това се случи и на Вас, тогава спокойно ще можете да кажете по-късно, че е било за добро. Четвърто- стрес фактора.В това няма съмнение. Необходимо е качеството на добро самовладеене.Алчността,пре комерната плахост,лошата информираност ще Ви погубят. Опитайте се да разбирате психологията и на другите играчи. Научете се как инвеститорите възприемат даден финансов актив в определен момент и каква е зависимостта от неговата цена. Пето-иновативно мислене.Печалбата от пазара доказва различията, щом се отличават в резултатите. Ако чувствате, че вашия момент е дошъл,поемете обмислен риск! Раздвижете полукълбата си и печелете!
K_W (14-05-2013)
Svilen (10-05-2013)