Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е да де , но той май спомена , че не е взел за миналия месец още и за това се чудел какво става![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
аха ще му преведат бонус само за март месец и то къде 5-6 април другите два месеца дет е драскал ги пиши бегали
а да ще му ги преведат парите за март ако все пак си отвори сметка през линк на форума и я прикачи тук де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно както си описал в "Моя профил" ми излиза , че сметката ми е прикачена.Отворех я още в края на февруари месец...това съм го направил, доколкото разбрах до към 7 число трябва да са вътре бонусите, а ги няма.затова се чуда и се лутам и питам благодаря, че отговаряте на вече "дъвкани" въпроси..
Е щом си я прикрепил в края на февруари за това нямаш бонус , чак април месец за този ще вземеш - така седяха нещата ако не се бъркам
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ако е така, всичко ще е наред. Аз реших, че сега на първо число трябва да се прикачат бонусите за февруари месец и започнах да се чудя.
Това е изписано в профила ми:
Your account (номер на сметката)is already attached to your profile!
Съжалявам, че по този начин пояснявам, но да съм сигурен, да не се окаже, че и дригия месец ще има изненади.
Последна редакция от valkovd : 10-03-2014 на 14:39
Не съм Дани, ама въведоха някакви промени, ако не си закачил сметка до края на месеца духаш супата за до тук натрупаната сума, ... преди не беше така - можеше да нямаш закачена и като закачиш ти се прехвърляше всичко натрупано до момента ...
Сега гориш ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Е не щом ти пише че е прикачена значи не би трябвало да имаш проблеми следващия месец![]()