Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каквото посяваш, това е нормално и да жънеш Комарджине, защо да се смущавам? 180 см, а и да бях 150 все щеше да ми я тая, понеже не съм стигнал до там от ръст да го докарам... като теб, между другото, когато прочетох заглавието на темата, очаквах да видя ръста на сметката ти, а не височината ти, понеже форума е за форекс
... но тъй ще е ... само приказки
![]()
Значи от към ръст си го докарал, това е добреМа що така ти са объркани мислите не знам
Там къде си се омотал така, от комара ли, от друго ли
Напоследък гледам, че пишеш и с чисто комарджийски подход, но като от в онези групи за взаимопомощ на анонимните комарджии. Да не си и спонсор покрай основната ти работа и трейдинга ?
Актьорите защо отпадатЕдно по едно. После може да направя тема и за другоСега ми дойде на ум за ръста.
А Шумахер е най-успелият пилот за всички времена във Формула 1
Велик състезател, вдигна летвата много високо, вдъхновител на много други пилоти, от там и направата на по-бързи и по-добри автомобили....това е цяла индустрия....филмите са в пъти по-голяма индустрия от Ф1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (27-04-2013)
какво да жъна - та тя сметка си е твоя ... очаквах най-после да видя някакво покритие на приказките ти - ама друг пътКаквото посяваш, това е нормално и да жънеш Комарджи![]()
Значи от към ръст си го докарал, това е добреМа що така ти са объркани мислите не знам
Там къде си се омотал така, от комара ли, от друго ли
Напоследък гледам, че пишеш и с чисто комарджийски подход, но като от в онези групи за взаимопомощ на анонимните комарджии. Да не си и спонсор покрай основната ти работа и трейдинга ?
.
Ти взе да разказваш вицове
И забрави ли като ти казах, че ще се уча на празнословие от теб![]()
Кажи сега, ти имал ли си проблеми с хазарта и спонсор ли си ? Или може би още имаш проблеми с хазарта и ти е криво, че не трябва да залагаш и заради това ходиш и на друга работа ?
За мен отпадат, защото само забавляват публиката. Нещо като циркаджии и клоуни. Като шута на краля. Трябва да ги има разбира се, за да изобразяват мислите и действията на определени личности, но не им отдавам голямо значение. Не им трябва и много акъл, лесно заменими са, супер много са....Докато с някой като Тръмп, нещата не стоят така.
Олег, остъй ръста на сметката, хич не ми трябва .... но един човек толкова много вторачи ли се в несъщественото и в това да се съпоставя или да се опитва да им ходи по-стъпките на някакви "велики", да чете някакви мотивиращи книги от рода на Хил, Мил и останалите, значи не е седнал и погледнал живота в очите .... вземи се в ръце . .... ами те са велики, защото са индивидуалисти/лидери, а не имитатори.
----------
и как реши че "ходя" на работа .... понеже не пиша във форума![]()
Трябва да стане ясно за кое съществено говорим. За едни е едно, за други е друго.Олег, остъй ръста на сметката, хич не ми трябва .... но един човек толкова много вторачи ли се в несъщественото и в това да се съпоставя или да се опитва да им ходи по-стъпките на някакви "велики", да чете някакви мотивиращи книги от рода на Хил, Мил и останалите, значи не е седнал и погледнал живота в очите .... вземи се в ръце . .... ами те са велики, защото са индивидуалисти/лидери, а не имитатори.
Ти казваш, че не четеш. Аз предпочитам да чета за да получа нужното ми знание наготово. Едва ли някой от тези лидери също, е решил да се прави на "индивидуалист" и да се лиши от готово знание, за да не бъде "имитатор.
Хитлер е чел постоянно. Тръмп залага много на образованието и много държи на него. Те имитатори ли са ? Начинът на мислене може да се моделира !
Но пак отместваш темата, макар, че тук вероятно трябва да видя загриженост в постта ти, но понеже не мисля, че ти е присъща, то вероятно е за заблуда
Кажи как си с хазарта и имаш ли проблем с него, че доста често напоследък, все обясняваш за разни порочни кръгове
----------
Ти сам беше казал, че работиш друго. Може и да не ходиш и ти да си шефа, но все пак трейдинга ти е допълнение, не основа. Ако бъркам, извини ме![]()
Аз очаквах за ръст на сметката да се пита.... иначе 184-185 см. височина... Обаче ако бях някой по-нисък начинаещ трейдър, тази тема още повече щеше да ме мотивира да крача напред!
Иначе за формула 1 НЕ стават високи хора! Изискване, което ако не се спазва е голям проблем с дължината на болида. Най-високия във формула 1 беше Робърт Кубица и какво стана с него......
Симпатизирам на Ричард Брансън, Айнщайн и Стивън Хокинг и ред други. За Брансън знам че е 180 см а Хокинг е на инвалидна количка и е болен от латерална склероза.
Oleg (26-04-2013)
Аз очаквах за ръст на сметката да се пита.... иначе 184-185 см. височина... Обаче ако бях някой по-нисък начинаещ трейдър, тази тема още повече щеше да ме мотивира да крача напред!
Иначе за формула 1 НЕ стават високи хора! Изискване, което ако не се спазва е голям проблем с дължината на болида. Най-високия във формула 1 беше Робърт Кубица и какво стана с него......
Симпатизирам на Ричард Брансън, Айнщайн и Стивън Хокинг и ред други. За Брансън знам че е 180 см а Хокинг е на инвалидна количка и е болен от латерална склероза.
Хокинг е олицетворение на силата на духа, невероятен човек.
Emil Enchev (26-04-2013), RyMu (27-04-2013)
ти обаче си много повърхностен, аз му говоря, че хората са лидери, а той като имитатор/ папагал тръгнал да ми обяснява че били чели-мели, ми ще четеш мениджмънт, дзен и др. подобни, с които да се оформиш като лидер, а не като папагал да четеш историите им, аз съм мениджър моето момче и по образовани и по дух .... аз му говоря да си покаже ръста на сметката, понеже от 3 години те знам и до този момент съм виждал от теб епизодични сделки и толкова, той тръгнал за комар да ми говори... като се върна назад във времето, как мислиш какво ми е било поведението, ами комарджийско, аз мога да бъда критичен към себе си и не гледам на себе си като 184 сантиметрова икона, евгеники и др. подобни, ами доста комплекси има залегнали в разсъжденията, така е при всички позьори, ти не си лидер надушвам го от 400 км ... а и съм казвал че не чета художествена литература.