Е то ги върти ама какъв е смисъла? Докат умреш трябва да въртиш начи.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
но ако заема е примерно 50 000 и акумулирана сума за връщане ( 75 000) пък стойността на имота след срива последните години е примерно 40 000, не виждам защо и да го плаща..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Смисъла е да платиш по-малка лихва ,
ако е възможно ..........,
а плащането е ясно че си остава .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
имота рядко покрива цялата сумадокът се взема кредит почти никога
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На този етап ще съм щастлив ако от форекс си покривам разходите по кредита но за сега не се получава.
Вече минаха 5г. имам още 5г. години /ако не го разсроча/ но сега си мисля за нов по голям и още един апартамент /този път на морето/.
е то кът си на средата... не би ли трябвало лихвата почти да не се отразява
...
Кога при заем 50 000 сумата за връщане е била 75 000? Имах мераци за заем и теглене 75 000. Сумата за връщане след 10 години беше 123 000. Колко е лихвата? Направо безбожна. Колкото и да навлизаме в еврозоната, няма стигане с техните ниски лихви.
аз също мисля, че сега е момента да се купи имот на морето.. макар и всичките ми познати да смятат, че имотите ще падат още..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Щото кредита си стои, хем къщичката ти взимат, пем оставаш да дължиш, банката не я интересува че са сринали цените на имотите..........
А най обичат да те изцакат като остане малка сума за плащане предимно главница, ако в началото на кледита са склонни да те търпят с големи закъснения, към края веднага ти тулят балтията.
Така и бизнес много взимат в бг.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark