Ако това се докаже този човек трябва да бъде освободен.От една година Любомир Симеонов е подавал сигнали до различни институции за рекет, заяви пред „24 часа“ Соня Симеонова, съпруга на бизнесмена, застрелял банкерката Павлина Йовчева в Бургас.
„Бизнесът му на практика не функционираше, след като беше дал над 100 000 лв. за изготвяне на проект за европейско финансиране, а от банката отказаха да му отпуснат обещания кредит. Знам, че подава сигнали в президентството, БНБ, Комисията за защита на конкуренцията и медии“, подчерта Симеонова
Може би паметник трябва да му бъде издигнат за това, че е отстрелял този душманин /бизнес дама/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да ти кажа сигурно много хора в момента изобщо не съчувстват на банкерката, а на убиеца...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да но представете си,че на тази жена(банкерката) и е било наредено да откаже кредита.Какво е виновна тя ,че си е изпълнила служебните задължения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чист рекет по лош и от мутрите имам приятел който му разбиха бизнеса по същия начин взе голям заем за евро проект плати 80000 лева и сега 10 години връща заема за проекта без да го одобряватОт една година Любомир Симеонов е подавал сигнали до различни институции за рекет, заяви пред „24 часа“ Соня Симеонова, съпруга на бизнесмена, застрелял банкерката Павлина Йовчева в Бургас.
„Бизнесът му на практика не функционираше, след като беше дал над 100 000 лв. за изготвяне на проект за европейско финансиране, а от банката отказаха да му отпуснат обещания кредит. Знам, че подава сигнали в президентството, БНБ, Комисията за защита на конкуренцията и медии“, подчерта Симеонова
Каквото и да си говорим, не се убива така лесно човек, особено по начина по който го е направил, а един прост отказ на кредит, определено не ми се струва чак толкова страшен, за да предизвика такава реакция.Каквато и да е реалната причина, много ме съмнява да я разберем някога.
Човека е на почти 60години, съсипват му бизнеса въпреки всичките му усилия....от това по-рационално решение, здраве му кажи.
Евала на пича, жалко, че сега ще трябва и да лежи в затвора въпреки, че е напълно невинен.
Ти съвсем превъртя..................................................
----------
Ами като няма осъдени банки и банкови служители ще продължават тези злоупотреби
банките си играят играта на сигурно те затова никога не губят![]()
Бургаският окръжен съд постанови постоянна мярка "задържане под стража" на 57-годишния Любомир Симеонов, който в понеделник застреля банковата служителка Павлинка Йовчева.
„Не убих заради пари, а убих заради държавата. Докато има бели якички в тази държава, скъпоплатени, алчни, нито държавата ще върви напред, нито икономиката и хората ще бъдат все по-гладни. Аз съм офицер от българската армия, обучаван съм, че държава и родина са номер едно и грижата за подчинените е основна грижа".
Това каза пред медиите обвиняемият Симеонов, минути след като чу наложената му мярка.
Обвиняемият поиска да даде пресконференция, но не е ясно къде, как и кога ще стане това.
Днешното съдебно заседание започна при изключителен медиен интерес. Мярката се гледаше от съдия Пламен Синков. Обвинението срещу Симеонов е за предумишлено убийство.
На влизане в зала Любомир Симеонов заяви, че ще каже всичко, каквото иска пред съдия. "Дали съжалявам? Не е еднозначен отговор", лаконично каза мъжът, цитиран от местния сайт "Флагман".
След това пред магистратите Симеонов заяви, че до 22 септември се е гордял с всичко, което е направил. Имал е бизнес и е давал прехрана на 250 души.
Не ли е раничко за покачване викам аз...АЦБ: Умереното покачване на дългосрочните лихви не е заплаха за банките
Кредитополучателите ще бъдат по-изложени на увеличение на лихвените проценти с покачване на равнището на дълга, смятат от английската централна банка
Така еМного хора са били в негово положение.
Сега ако медиите го раздухат правилно този случай и може много банкери да си заминат.
п.п. В тия банки е нещо страшно /тази е любовница на онзи този е човек на онзи само такива истории са по върховете/.