Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
защо не, всеки има нужди и се старае да ги задоволи.
И аз имам една позната, работи на бензиностанция и заплатата и е малка около 400-500 лева. но продължава да дърпа пари от банките.
Вече има общо към 20 000 лева кредити, като последния е за 3000 лева, да си купи кучетаДого Аржентино - 3бр.
Сега се чуди с какво да ги храни!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така заминават коли и апартаменти...аз кредит през живота си не съм теглил...и не мисля да тегля.
Това опасно такива кучета да се оставят гладни, язък за хубавите животни, язък и за твоята позната.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да ги пуска да изкарват париДого Аржентино - 3бр.
Сега се чуди с какво да ги храни!,
може и за връщането на кредитите да и помогнат![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Много битки се правеха 1995 в тези години
Аз гледах Пит тогава и съм ходил доста
Пазя даже един запис с над 600 човека на стадиона в Поморие
Ти сам го каза - правеха и сега има ,но нещо май е позатихнало, но щом си гледал куче си наясно с разходите по него, а пък дали ще ти изкара пари в някоя такава битка- то не пада всекиму по презумп;ия.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не са само легенди,
но не съм присъствала на такива .................................................. ..........................
Жалостива съм към животните .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb