То така е правилно да се прочете целия, после да няма аз не знаех .................................................. .................................................. ..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз само 1 път съм подписвал нещо което да не прочета![]()
но знаех какво пише предварително
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Barabata, на мен ми се е случвало повече пъти и съм изкарвал доста безсънни нощи заради това....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поне най-малко специфичните неща, трябва да се четат................................................... .....
„Българите спестиха 3 млрд. лв. от отложени покупки"
2013 г. беше наситена с политически и икономически събития във вътрешен и международен план. Властта в България се смени, а европейската икономика най-сетне излезе от рецесията. Всичко това обаче не доведе автоматично до видима промяна на финансовото състояние на българите. Домакинствата продължиха да спестяват значителен процент от текущия си доход като застраховка срещу безработица
или намаляване на заплатата. Това е основната причина финансовите активи на домакинствата (пари в брой, депозити, инвестиции в акции, пенсионни, застрахователни и взаимни фондове) да надхвърлят 53 млрд. лева през 2013 г., набъбвайки с близо 5 млрд. лева за годината. Натрупването на спестявания обаче леко се забавя. Финансовото богатство расте с 10% годишно през изминалите 12 месеца в сравнение с 2012 г., когато се увеличаваше с 12%.
Домакинствата предпочитат сигурността на държавно гарантираните банкови депозити, които нарастват с 9% годишно, макар че лихвите по влоговете се понижават до 3,6% през 2013 г. Все пак на фона на почти нулевите лихви в Западна Европа и САЩ депозитите в български банки изглеждат атрактивна опция. През последните 12 месеца
българските вложители са получили солиден доход в размер на близо 1,4 млрд. лв. под формата на лихви по влоговете.
нищо по-хубаво от това.. повече кредити - повече потребление - по-голям брутен продукт..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
инвестиционното потребление е също потребление.. разбира се по-добре инвестиционно отколкото лично потребление, щото ефекта двоен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."