Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До колкото си спомням на сайта на МФ /може да бъркам сайта/ се публикуват приходите и разходите!
Има пълна прозрачност но вестниците в търсене на сензация публикуват бомбастични новини които объркват слабо интелигентната част от народа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледай от какво се притесняват централните банки...По-малко ефективна ли е монетарната политика при застаряващо население?
Рискът пред централни банки, свързан със застаряващото население, се засилва и оказва тревожно въздействие върху реалната икономика
Тази сутрин Левон доста добре го каза - потребителите и техните нереални желания са причина за голяма част от несгодите на хората. Кредита не е за всеки или поне не е за този, които не може да си го позволи. Банката е търговец и като такъв е нормално да си търси клиенти - за съжаление финансовата ни култура е доста ниска да се съгласяваме с неизгодни условия.
Банкрутът на най-голямата инвестиционна банка в САЩ "Лемън брадърс" преди 5 години, с който започна финансовата криза в САЩ, е обогатила и продължава да обогатява с милиарди долари юристи и одитори. Финансовата криза се превърна и в икономическа и предизвика трусове в много държави. Скандалният факт за източването на банката след нейния фалит бе разкрит в разследване на авторитетния британски в. "Файненшъл таймс" по повод петата година от началото на кризата, изходът от която според експерти не се вижда. И което е още по-лошо - САЩ и светът са застрашени от нова.
Банкрутът на"Лемън брадърс" все още продължава да храни юридически и счетоводни компании, разкрива "Файненшъл таймс". Юристи и счетоводители са успели да заработят 3 млрд. долара от банкрута на четвъртата по мощ банка на "Уолстрийт". Само в Ню Йорк от средствата на банката били заплатени 3 млрд. долара за услуги на юридическата фирма Weil, Gotshal@ Manges и на специалистите по преструктурирането от Alvares@ Marsal.
И банките като търговецТази сутрин Левон доста добре го каза - потребителите и техните нереални желания са причина за голяма част от несгодите на хората. Кредита не е за всеки или поне не е за този, които не може да си го позволи. Банката е търговец и като такъв е нормално да си търси клиенти - за съжаление финансовата ни култура е доста ниска да се съгласяваме с неизгодни условия.
трябва да търсят платежоспособни клиенти ,
че да няма лоши кредити ...........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Левон да не ми се прави на вода ненапита,защото няма друг бизнес,освен банковия,с толкова големи държавни протекции.
Ако имам завод за нещо полезно,и фалирам поради некадърност и алчност-никой няма да ми помогне..
Ако обаче имам банка-държавата няма да позволи,"за да запази банковата стабилност"![]()
Доста мощно са спечелили от фалита. Ама като могат, що да не го направят все пак.Банкрутът на"Лемън брадърс" все още продължава да храни юридически и счетоводни компании, разкрива "Файненшъл таймс". Юристи и счетоводители са успели да заработят 3 млрд. долара от банкрута на четвъртата по мощ банка на "Уолстрийт". Само в Ню Йорк от средствата на банката били заплатени 3 млрд. долара за услуги на юридическата фирма Weil, Gotshal@ Manges и на специалистите по преструктурирането от Alvares@ Marsal.
Левон е тотален мошеник, както и Уникредит, кредити нямам, но банка която така да цака с такси клиентите си няма.
Да не говорим че съм се разправяла, че нормални преводи ми пускат с рингс да ми удържат такси, а валутните им преводи са най-скъпите в бг.
При липса на нови кредити таксите хранят и поддържат печалбата - това е положението за съжаление. За това че няммаш кредит - евала ти и аз съм така
----------
http://www.blitz.bg/news/article/223755 - Застреляха банкерка - най-вероятно версията е неотпуснат кредит.
Ето това се случва като се набалбука човек до горе - не е правилно това, колкото и да са виновни банките несгодите на хората това не трябва да се допуска. Служителите са просто работници, които изпълняват политиката и процедурите на банката - не са виновни за нищо. Всеки има семейство и иска да му осигури хляба, защо трябва да се случват тези небивалици.