Е какво й е субективното ? Ти като видиш куче, да не би някой да вижда динозавър ?за 4. конкретно за дълбокото - приемането на действителността от човешкия мозък е поемане на нова информация, съпоставянето и с досега приетата, анализирана и структурирана такава на подсъзнателно ниво и чак тогава осъзнаване на моментадемек винаги приемаме фактите като част от това, което са
и тази част е строго субективна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако някой изпитва страх от кучето, това не прави кучето заплашително![]()
Мен принципно не ме е страх от кучета, но ако е кавказка овчарка, освен ако не е моя, не смея да ги наближават, дори да ми махат с опашкаПрекалено е голямо
![]()
ам то кавказка ... и твойто да е ... е достатъчно глупаво, че да те загризе
идеята ми беше, че винаги приемаме и използваме фактите малко или много субективно, пълна обективност и безпристрастност практически е невъзможна, независимо че може да бъде постигната в достатъчно голяма степен, че да изглежда като такава![]()
Чадо Олег, в момента стоя на сянка, ям годжи бери и си мисля за теб. Донякъде е тревожно това което виждам, но добрата теоретична подготовка ,която виждам в теб не ме успокоява.Колко надълбоко ?
1. Повтаряй си: “чувствам се добре”
2. Гледай новините от добрата им страна
3. Владей гнева си
4. Приемай фактите такива, каквито са
5. Усмихвай се
1. Няма смисъл. То трябва да се чувстваш така, без да си го казваш.
2. Че то защо трябва да ги гледам о лошата ? Бил в задръстванеЕм ще бъде, ма вместо да се ядосва, да измисли как да не бъде постоянно в задръстване.
3. Сила без контрол, е безполезна, а може и да е опасна.
Вчера един таксиджия ми кара с 30, аз тръгвам да го изпреварвам, той ми дава ляв мигачМи да ти еа майката бе таксист, кво се влачиш. Дадох още газ, изпреварих го, онзи ми вдига ръка за несъгласие. Ми твойта мама, научи се да караш, не да се влачиш
![]()
4. Приемаш фактите и ако не ти харесват и не ти удовлетворяват нуждите, ги модифицираш до нужните критерии.
Не ти харесва ремонта който са ти направили, ОК, отиваш и искаш поправяне. Вчера купих от баумакса един инструмент за затягане. като тръгнах да затягам и се счупи. Приех без да се ядосвам, отидох пак до Баумакс и ми върнаха парите. Отидох до практикер, взех друг по-добър.
5. Усмивката прави чудеса. Ведрото настроение е много по-добро от безразличното и негативното
Ам чи ти чадо, вижда се , че си добре подготвен теоретически, но там със случката ти с бакшиша малко си се по изложил, щом някакъв бакшиш те е вкарал в ситуация, та и комуникация на енергийно ниво сте осъществили - срамота!. И изобщо да стигнеш до забелязване, чак запаметяване на подобна ситуация. Много е зле работата тука, повече от колкото си мислиш. По всяка вероятност си холерик.
Ами това с инструментите, пък си опитвал да се правиш на умен като взимаш ефтринджоса, в това няма нищо позитивно - да не се ядосваш за това че си пропилял времето в обикаляне на магазини - прехвърлил си вината на Баумат, така няма да можеш да си направиш нужния извод, чадо. В тая точка си решил да се правиш на хитрец и закономерността която е около нас е отговорила реципрочно, но с обратен знак на желанието ти, после всичко е потръгнало както трябва, но след като за кой ли път си барал котлона с голи ръце... какво правиш през тези летни дни?
Комърджи, всичко позитивно у Олег утрепа![]()
![]()
![]()
Случката с бакшиша беше забавнаЧадо Олег, в момента стоя на сянка, ям годжи бери и си мисля за теб. Донякъде е тревожно това което виждам, но добрата теоретична подготовка ,която виждам в теб не ме успокоява.
Ам чи ти чадо, вижда се , че си добре подготвен теоретически, но там със случката ти с бакшиша малко си се по изложил, щом някакъв бакшиш те е вкарал в ситуация, та и комуникация на енергийно ниво сте осъществили - срамота!. И изобщо да стигнеш до забелязване, чак запаметяване на подобна ситуация. Много е зле работата тука, повече от колкото си мислиш. По всяка вероятност си холерик.
Ами това с инструментите, пък си опитвал да се правиш на умен като взимаш ефтринджоса, в това няма нищо позитивно - да не се ядосваш за това че си пропилял времето в обикаляне на магазини - прехвърлил си вината на Баумат, така няма да можеш да си направиш нужния извод, чадо. В тая точка си решил да се правиш на хитрец и закономерността която е около нас е отговорила реципрочно, но с обратен знак на желанието ти, после всичко е потръгнало както трябва, но след като за кой ли път си барал котлона с голи ръце... какво правиш през тези летни дни?Защото исках да го изпреваря много по-отдавна, обаче нямаше как. После бакшиша ми прави предимство на някаква стара пешеходка, която дори не беше на платното за движение и спря. После тръгна да се влачи без да ускорява, аз го изчаках още малко, накрая давам ляв мигач да го изпреварвам и той се сеща че трябва да завива.
Ма било имало и знак 30км разбираш ли. И дай ся като има знак и да го спазвам ли, на прав празен път ?![]()
Относно инструментите Комарджи не ми е минало през ума за винаи и за умност. Отидох, казах какво искам, дадоха ми. Попитах, това няма ли да се счупи, онзи каза, че ако се счипи ще е това което натягам, а не самият инструмент. А в практикера цената беше за по-хубав инструмент на тройно по-ниска ценаТа парите не бяха от значение в случая.
Нещо да кажеш ?![]()
Ааааа няма такова нещо. Те може да не са умни, но стопаните са им като богове и много ги почитатам то кавказка ... и твойто да е ... е достатъчно глупаво, че да те загризе
идеята ми беше, че винаги приемаме и използваме фактите малко или много субективно, пълна обективност и безпристрастност практически е невъзможна, независимо че може да бъде постигната в достатъчно голяма степен, че да изглежда като такава
Каракачаните са горе долу същата работа![]()
Лае, хапе, обаче дай му няколко кокъла или пилешки глави/крака и те заобичва като стопанина си![]()
Последна редакция от Oleg : 14-07-2013 на 15:35