Е па не можеш ли да кажеш чисто и просто с една дума, ВАКУУМрациума в нерациалността...може да се види навсякъде...не само на пазарите....аз такова малко забравих за какво точно спорите....ма това може да помогне...."...формата е празнота, празнотата е форма....празнотата не е отделена от формата......формата не е отделена от празнотата...всичко, което е форма е празнота, всичко, което е празнота, е форма..."
![]()
Oleg (11-07-2013)
Мадам, считам това с дървеното философстване за моя вина!... оставете Конкретните мен да ме разпнат - в един момент болката няма да се усеща -така че не се тревожете излишно!... и моите поздравления за това дето сте докарали форекса до ниско рисково начинание - ние още не можем така като вас, но сме оптимисти!
--------------------
rusalita, бях 2 часа в движение в гората, и пречистен се връщам, отварям врата и какво да подуша - тъщата направила палачинки. Точно в тоя момент целия този позитивизъм натрупан от тренировката ми се изчерпа ... кажи ми как може някой хора да са в постоянна издънка и да нямат грам такт, деня ми вече е черен - 4 бр. свих на бързо с течни шоколади и др. подобни дето съм се потил да ги свалям 2 часа.....и сега ти като специалист по позитивизъм какво ще ме посъветваш? ... Това е един пример как деня почва добре и някой ти го разваля. ..... Габрово го знам, ти как се възползваш от даденостите около града ви? Аз например в Етъра като седна да обядвам в дясно ми се пада една купа със сено, над мен огромно дърво с дебела сянка, а пред мен пушека от барбекюто се стели и някъде там забързани сервитьори ми се мяркат, а зад гърба ми чувам течаща вода (май има река), после като дойде скарата да не ти говорим - отвътре почва да ми цвърчи от кеф, но преди това една овчарска с ракия като разядка , НО трябва време да отделиш иначе ритуала не се получава ... обаче от 2007 не съм ходил.
Oleg, чадо, остъй и други теми да съществуват, има предостатъчно теми за чертички, триъгълничета , кръгчета и Брукс .... и като ги има така не виждам народа е прокопсал от тях, предполагам ти г-н Олег имаш нещо в себе си което другите го нямат, там нещо свързано с контрола, остави др. да го търсят, знаеш как е с техническия анализ, показва ти къде си струва опита, рипвам от смях когато някой ми се прави на категоричен, оня плуващия с акули този път оцеля.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia, струва ми се че си противоричиш ,все още не е оцелял,защото е инат и ще чака 1.3400 или 1.45000, не го знам,но курса може пак да поеме надолу и да го разпорят акулите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези хора си имат други виждания,жената те е мислила че тичаш чели два часа и като се върнеш ще си изморен и гладен и се е погрижила да те подсили,обаче вместо 4бр. бивало една най много две и не със шоколад а със сирене от диетичното ,така няма да ти е толкова черно пред очите
Нищо че съм доста близо до Етъра от доста години не съм ходила там
Почти всяка събота по пътя за Узана разходка в гората и пълен релакс
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
anonimen komardjia (12-07-2013)
Само мога да ти завиждам .
от такъв релакс и аз се нуждая
а като ти гледам Кюфтетите направо лигите ми потичат![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
rusalita (12-07-2013)
rusalita, ето знаех си, че след втората палачинка ми е гледала сеира!! ...![]()
... а не трябва ли да бъдеш по предпазлива със симпатягата зад гърба ти ?... виж го само как гледа към тенджераката!
... много е добре че ходиш сред природата , трупай впечатления, .... а за държането на позиция не ти трябва позитивно мислене- например имаш 3 съпротиви пред теб, първата е най-реалистична като таргет от там на сетне всяка следваща е "божа работа" дали ще бъде достигната . Всичко се свежда до избора ти дали да жертваш печалбата си от първия таргет с цел да оставиш позицията си да се доразвие до следващата съпротива ИЛИ вземеш натрупаната печалба до момента. Този твой избор трябва да кореспондира и с твоята тактика - примерно ако си склапер правиш два пъти 10 мижави пипса, но те се трупат.... вариации много. Трябва сметки да си направиш - иначе знам без сметки какво е да затвориш на +20п и тя позицията ти да замине на +60, почваш да се нервиш за пропуснатата полза, да ама на мен не ми пука понеже аз моята сметка съм си я направил, моята полза е дефинирана предварително, знам какви пипсове ми трябват в края на месеца и по колко лота на пипс съм сложил и затова никакви черни мисли не ми минават през главата от това какво съм бил изтървал, просто си карам по плана.
rusalita (12-07-2013)
Русалита, хубав пес имаш! И добре си го възпитала - гледам как стои изплезен на дистанция от кюфтетата!!!
И аз имам куче, но те смея да екпериментирам така близо с кюфтета в негово присъствие, че ми е много лакомо![]()
Момиченце е и е страшно лакома,но е с позитивно мислене и има основна цел ,която преследва без да се отклонява ,целта и е как да си открадне мръвка от тенджерата или да ме накара мен да и дам![]()
май трябва да се поуча от нея
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit