Пък и вдигаш настоението с шоколада! Повишава серотонина!![]()
Пък и вдигаш настоението с шоколада! Повишава серотонина!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пък със шоколада - само вдигам "самолета" ....
затова - само по предназначение го ям![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е, хайде сега... не така песимистично! че пак ще залитна към нездравословнотохич не е късно - колко още неща имам да учааа..... пък ти се тъпчи с шоколад щом ти помага, ама черен = горчив, ако искаш да си по здравословната тангента.
(прочел си горната статия, предполагам)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
това е сложен въпрос , зависи на кой колко му държи стомахаех хора какво приемате ако помага на търговията споделете да взема и аз![]()
а сега сериозно - наистина не мисля, че зависи от това, което слагаме в стомасите си - то ако беше така досега всички форекс трейдъри да са станали милионери. научилите тайната формула, разбира се. мисля, че зависи от цялостното психо-физическо състояние, както и от уменията и опита на форекс, разбира се. и от това доколко големите акули са решили да (не) ни изиграят в даден момент.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
noreason (04-02-2014)
Браво Ели , винаги съм си мислил , че не си случаен човека сега сериозно - наистона не мисля, че зависи от това, което слагаме в стомасите си - то ако беше така досега всички форекс трейдъри да са станали милионери. научилите тайната формула, разбира се. мисля, че зависи от цялостното психо-физическо състояние, както и от уменията и опита на форекс, разбира се. и от това доколко големите акули са решили да (не) ни изиграят в даден момент.![]()
А най-хубавото е, че има обратна връзка между действията на "акулите" и нашите действия. Ако "нередностите" които правя са малко това са дежурните стопове, ако постоянно правят нередности то тогава системата ще е съобразена с тях, но вариант, в който да спрат обикновения домашен трейдър няма и няма да има докато съществува пазара![]()
да се дрънка много по тази тема и има и няма смисъл , ако ще е за бонусрката , да
ако ще се дава акъл как да се гледа на пазара ?
ами просто е , когато човек прави това , което трябва да прави , няма никакво значение дали си позитивно настроен или не към пазара .
Проблемът се свежда по скоро до това , че не винаги има ясни и точни сигнали и, които могат да бъдат взети .
Тук вече идва опита , без който никой няма как да направи дори и една успешна сделка .
Изключвам формулата " късмет на начинаещият " , това никога не е работило![]()
преди време питам един готвач : какво обичат жените ( а той беше доста добър в готвенето )Е те това черното не мога да го ям - виж млечен шоколадец - с удовлоствие.....
..шоколад ..така ми каза . викам : кажи нещо друго , то това и кокошките на село го знаят ..
а той : всичко което е сладко , е добре за тях ...
..След време се чу че бил педал , лошо няма , но пък му повярвах , явно доста приятелки е имал
----------
п.п ..само го добавям в темата , ти да не се засегнеш ? боже не е към теб това ...