Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
крушовица е добре![]()
![]()
бая по-добре от пастичка
![]()
![]()
инак крем-карамелче апнах преди малко аз ... преди първата бирка за деня още
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
pfxi (31-12-2013)
дали е рано... зависи единствено от туй от колко дена празнуваш![]()
![]()
ку не си ставал от мохабета два-три деня - ич не е толкоз рано
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
тъй тъй ако си в серия даже изоставане се води![]()
![]()
весело посрещане на всички мен ме хванаха да помагам с баници и баклави тука
сипвам си едно винце да кача нивото на търпение и се захващам за работа
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ай на здраве тогава и да сложиш много късмети в баницата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
никога не е рано човека да се облажи с една малка вкусна ракийка,иначе сега е най подходящото време за започване
Накой хора вече повръщат, други сега почват, други сега стават.
Аз след малко мисля да си сипя една биричка, че ще правя мръвките![]()
![]()
![]()
Ще събирам позитивно мислене за другата година.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
аз започнах с червеното винце и довечера минавам на бялото![]()
Моят план е доста по сложен. Сега започвам с бирата, около 6:30 спирам с нея и минавам на твърдо гориво, кум 23:00 минавам на винченцо, щото нали в 00:00ще бием тапата. След това се събуждам на сутринта с главоболие и приятни откъслечни спомени![]()
![]()
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,