Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
истината е някъде по средата , нито трябва да си много голям оптимист ,нито пък прекален песимист .......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва си седиш на бюрцето да взимаш заплатка и да ръсиш умнотии на другите у форума как се правят неща отпивайки от домашнярката сложена в някое вносно шишенце и да викаме -леле как съм се уредил и съм велик.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз не съм на твоето мнение колега ... позитивното мислене трябва да доведе светъл лъч в живота ти , а не надежди без покритие ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
За мен ако няма позитивна нагласа към каквото и да е, няма как да се очакват никакви добри резултати.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Така е за всичко. Ако гледаме все негативно на нещата, то по-добре да се гръмнем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем да се гръмнем хубаво... ама отде пари за пищов![]()
![]()
требе някакъв друг вариант, не чак толкоз оптимистичен...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Пичове трябва да мислите реалистично с позитивни очаквания. Това е, а не просто позитивно мислене или негативно.
jivko78 (17-11-2013)
мен ако питаш е много относително как трябва д амилиш позитивно или негативно![]()