Да, има ограничение в заглавието от 85 символа.
Възможно е системата да не разпознава буква от френския език. В такъв случай я замени с близка до нея от латиница.
Да, има ограничение в заглавието от 85 символа.
Възможно е системата да не разпознава буква от френския език. В такъв случай я замени с близка до нея от латиница.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето една примерна тема на потребител, справил се отлично с изискванията за тема в раздела "Въпроси и отговори". Може да развивате и вашите. Запомнете, те трябва да са образователни.
lyubo (09-10-2020), Emil Enchev (09-10-2020)
Прави впечатление, че докато сумата на наградния фонд се покачва леко всеки месец, то сумата, разпределена между участниците в 6-я етап е намаляла значително в сравнение с предходните етапи на конкурса? В същото време броят на участниците и публикациите също е по-голям, отколкото на предходните етапи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (31-10-2020), Emil Enchev (31-10-2020), privelege (31-10-2020)
Да, темите ги имаме като бройка, но голяма част стоят просто като въпрос от едно или две изречения, т.е. неразвити. Същото е положението и този месец. Зададен въпрос и това е цялата тема. Интерес към темата никакъв.
Също - изключително слаб трафик септември месец за форума като цяло. Всъщност най-слабия от както съществува конкурса.
Това разбира се са мои съждения. Направихме официално запитване, за да ви дадем официален отговор.
Emil Enchev (31-10-2020), gambletrade (31-10-2020), privelege (31-10-2020), jssj (31-10-2020), lyubo (31-10-2020), Нерегистриран (1)
Не е достатъчен броя на участниците. В конкурса имаме ТОП 10 класация, а не пълната ТОП 20.Прави впечатление, че докато сумата на наградния фонд се покачва леко всеки месец, то сумата, разпределена между участниците в 6-я етап е намаляла значително в сравнение с предходните етапи на конкурса? В същото време броят на участниците и публикациите също е по-голям, отколкото на предходните етапи.
Emil Enchev (31-10-2020), gambletrade (31-10-2020), Orion (31-10-2020), lyubo (31-10-2020), jssj (31-10-2020)
Ако питате мене тези конкурси се изчерпаха и е време да ги спират окончателно. В раздела "топ отговори" отдавна е питано и казано всичко за форекса. Сега се повтарят нещата до втръсване и не мисля, че това е особено полезно и образователно. В другия раздел е един пълен битак и аз дори вече не си правя труда да чета, а какво остава да пиша там. Странно ми е, че наградните фондове се вдигат при положение, че е видна липсата на интерес към тези състезания.
jssj (31-10-2020)
Конкурси според мен трябва да има, но фиксация само върху конкурсите изкривява нещата. Преди време се опитах да изразя мнение по този въпрос, но бях тотално оплют до степен в която се наложи модераторите да изтрият поста ми. По съвсем понятни според мен причини интересът към конкурсите ще спада, както ще спада и качеството. Като цяло форума е добър, но има някои дребни слабости, които може да се окажат капката катран, която ще развали кацата с мед.
alba (31-10-2020), Emil Enchev (31-10-2020)
Той Орион си го е казал в прав текст, че активността във форума спада рекордно. Аз сама го забелязах това. Самият форекс запада ако трябва да бъда точна. Има някаква трансформация в цял свят и на хората вече не им е до писане по форуми определено. Всяко нещо си има начало, пик и край. После идва нещо ново и така до края на света. Специално в този форум няма смисъл от каквито и да е конкурси. Дори когато имаше повече активни потребители само 3-4 взимахме дейно участие в тях. Сега на моменти сме 2-3 на линия във форума. За какви конкурси да говорим изобщо? Виж, че без да участвам изобщо септември месец съм класирана на 4 място. Може да е грешка? Не знам! Преди един път бях най-активна, а после ме нямаше в класирането и не взех стотинка. Сега може би ми се реваншират от брокера? Запада им бизнеса и е логично да си спомнят за най-активните си клиенти.Конкурси според мен трябва да има, но фиксация само върху конкурсите изкривява нещата. Преди време се опитах да изразя мнение по този въпрос, но бях тотално оплют до степен в която се наложи модераторите да изтрият поста ми. По съвсем понятни според мен причини интересът към конкурсите ще спада, както ще спада и качеството. Като цяло форума е добър, но има някои дребни слабости, които може да се окажат капката катран, която ще развали кацата с мед.
Получихме официален отговор защо е по-малък наградния фонд - Вие виждате само първите 10 от класирането, но част от наградата получават много повече хора.
lyubo (02-11-2020), Emil Enchev (02-11-2020)
Това обяснява и защо някои хора не влизат в класирането в ТОП 10, но все пак получават някакви суми.
Дискусията може да продължи в следващия етап.
Emil Enchev (02-11-2020)