Само виртуални,
по джобовете няма![]()
Само виртуални,
по джобовете няма![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
там им е грешката , да почват да ги секат тея монетки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а аз го мисля за маитап че работило в събота ....сега още малко като падне и ше има вълна покупки от евтиното .....може даже вече да почна ....всеки случаи една дълга оттука ,после още от 200 и още от 100 ,със стоп под нулата за биткоина .....![]()
Последна редакция от stts : 15-02-2014 на 18:52
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Вярно бре хора. пазаря за биткоина не е затворил. преди малко пуснах и сега си гледам пак платформата. има какво да се занимавам и през почивните дни. еи така за теста пуснах с 0.01.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Абе сигурно няма веднага да се втурнат да го купуват, обикновенно отнема малко време да се отърсят от спада.а аз го мисля за маитап че работило в събота ....сега още малко като падне и ше има вълна покупки от евтиното .....може даже вече да почна ....всеки случаи една дълга оттука ,после още от 200 и още от 100 ,със стоп под нулата за биткоина .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
каде бре. той биткоина няма много история. така че незнам и аз. според мен умишлено го свалят, щото усещам аз че ще има и още да го свалят. има хляб в тоя биткоин.
как да го намеря биткойна в мт4 на инста форекс нещо ми се губи немога да го откриия да видя за какво става въпрос ....има ли някъкви изисквания да си пробвам късмета
Десен бутон на произволен символ
и покажи всички . ..
Последна редакция от fxg : 15-02-2014 на 20:43
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
къде да го пиша .....те другите графики си ми ги има като списък а това го няма .....незнам как да го намеря ..............................