Заформя ли се краят, поне в тази си форма ??? 300$ : D
Заформя ли се краят, поне в тази си форма ??? 300$ : D
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз го продадох в Инстата още от 1150 долара
мисля че беше неква истерия и поредния балон......................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ха, направил си добри пари значи, макар и да не я следя "валутата" по-горе видях, че вече е 300$аз го продадох в Инстата още от 1150 долара
мисля че беше неква истерия и поредния балон......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На какво се дължи този огромен спад? Май как етръгнало още ще спада. Някой е решил да направи доста пари. Междудругото вече и в България има завнедения които приемат биткоинти. В Пловдив видях. Странно, как се Разплащат?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Биткойнът обаче не е традиционна валута. За него няма обезпечения, застраховки и всички други форми на зависимост между отделните участници в транзакционния процес, свързани с имплицитни разходи, които в крайна сметка гарантират функционирането на съвременните финансови системи.
http://darikfinance.bg/novini/104579...EE%E9%ED%E0%3F
Има още да пада биткойна ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Даааааа, няма си нищо. Биткоина.Биткойнът обаче не е традиционна валута. За него няма обезпечения, застраховки и всички други форми на зависимост между отделните участници в транзакционния процес, свързани с имплицитни разходи, които в крайна сметка гарантират функционирането на съвременните финансови системи.
Има още да пада биткойна ...някой с повече пари или някоя акулка може даси играе с него както си иска. Добър за манипулация.
И успешно го манипулират и в двете посоки ,
само преди малко повече от месец беше 1200 долара ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз мисля, да изчакам да свали още и да пусна дълги с малко обемче и едно съопче за всеки случай. Ако си тръгне както трябва ще продължа да добавям.