Като гледам как се добива тоя битшит, бих казал че е конспирация на тея от ВЕИ сектора![]()
Като гледам как се добива тоя битшит, бих казал че е конспирация на тея от ВЕИ сектора![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
И аз се опитвам да я схвана. Макар че съм миньор. и обичам да къртя. Но това изисква някаква нова технология на добив. Ако има някой по-вещ, нека с п-прости думи го обясни.
макар че ако бе някакъв нов Клондайк, до сега да са се наместили големите акули. Доколкото разбрах, не е толкоз лесно. Поне разхода на ел. енергия, отделно апаратурата, и ............... става сложна работа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на мен не ми е съвсем ясно, но не ми се занимава и да се ровя, само да си губя времето. Най-интересно ми е тази изчислителна мощ отива ли в нечии ръце и ако да как и за какво се използва?
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Не бе, сериозно, някой ако има идея - да сподели за що иде реч?
.................................................. .................................................. ..
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ето една таблица с възможностите на видеокартите да копаят
гледате колоната Mhash/s
https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison
Това е калкулатор:
http://www.alloscomp.com/bitcoin/calculator
Всеки да си сметне дали си заслужава да се гори ток
----------
Ето тук един колега си продава далаверата.....
http://prodavalnik.com/prodavam-bitc...gh-s-i25487297
Илюзии за много пари и лапни шарани си мисля, че е цялата работа...Не бих отделил време дори да прочета за какво реално става въпрос, но предвид не глобалното споменаване на тази "далавера" и т.н не мисля, че ще е много време "печеливша", ако е такава сега/до сега.