казваш нея можеш и без да си на чашка, да я прослушаш,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сори,нищо лично към теб или някой друг,НО няма да разкажа в подробности какво и как го правя!
Всеки от вас обаче сам може да стигне до изводите до които стигнах аз,невероятно елементарно е и аз искрено се смея от петък в онзи велик момент в който всичко ми стана пределно ясно и продължавам да се смея все още.
Смешно е защото всеки ден го виждате а не може да го осмислите нещо толкова елементарно.
И съм 100% сигурен че не съм аз първият човек на който е направило същото впечатление това което направи на мен,има и други.
Някой ден,някога може и да споделя може би...
Единственото което ви трябва за успеха е голата графика и евентуално две тренд линии ако искате да се пускате на позиции от да речем месец в дългосрочен план.
Всичко друго като експерти и тем подобни пущиняци ви ограничават и пречат да видите цялостната картина!
А цялостната картина се вижда от Н1 нагоре,всички времена надолу прогресивно увеличават шанса да изядете дървото.
Поздрави от Звездите.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (08-06-2014)
В момента изпитваш един от многобройните АХА моменти в трейдинга в който си мислиш че си открил граала
Аз също работя на гола графика
И никак не е просто и елементарно.
Я давай тогава снимката с Ферари-то или още наскоро си открил елементарната истина и все още не си започнал да печелиш толкова?Сори,нищо лично към теб или някой друг,НО няма да разкажа в подробности какво и как го правя!
Всеки от вас обаче сам може да стигне до изводите до които стигнах аз,невероятно елементарно е и аз искрено се смея от петък в онзи велик момент в който всичко ми стана пределно ясно и продължавам да се смея все още.
Смешно е защото всеки ден го виждате а не може да го осмислите нещо толкова елементарно.
И съм 100% сигурен че не съм аз първият човек на който е направило същото впечатление това което направи на мен,има и други.
Някой ден,някога може и да споделя може би...
Единственото което ви трябва за успеха е голата графика и евентуално две тренд линии ако искате да се пускате на позиции от да речем месец в дългосрочен план.
Всичко друго като експерти и тем подобни пущиняци ви ограничават и пречат да видите цялостната картина!
А цялостната картина се вижда от Н1 нагоре,всички времена надолу прогресивно увеличават шанса да изядете дървото.
Поздрави от Звездите.![]()
Ем тогава да покаже цифричките и профита от сделките?Ааааа не става. Той Ферари може да си купи, но няма никаква гаранция дали е от трейдинг или от друго.![]()
Елементарната истина я открих онзи ден в петък следобяд.
От утре започвам да я използвам активно и прогресивно.
А Ферари винаги са били за мен таралястници и никога не бих си купил кола на тази марка ако ще парите да ги намеря на улицата.![]()
Ми де да знам за какво ми е, да гледам сеир малко.Те могат лесно да се коригират
Всъщност, за какво ти е да показва каквото и да е ?
И аз съм намирал такива истини, но май съм урчасан щото им става нещо.Елементарната истина я открих онзи ден в петък следобяд.
От утре започвам да я използвам активно и прогресивно.![]()