Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (08-06-2014)
АААААААААААААААААА МНОГО ГОЛЯМАААААА
https://www.youtube.com/watch?v=omPiA5AsGWw
Звездолине, кои инструменти ще търгуваш ?
Тая мръсница специално ако може да я получа в поза по неин избор,тържествено обещавам да се постарая.
----------
Както и до сега,тоест всичко което мърда.
Но основно мисля да играем танго с паунда тъй като той прави хубави движения нагоре на долу и аз смятам да го млатя нон стоп в двете посоки за максимални резултати.
Плана е под 100 пипона на ден да не приключвам.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега хващаш ли 100 от паунда ?
Че бая голяма цифра си е от форекс
На какви фреймове това ?
Как на Н1 ? Ще влизаш на всеки бар ли ?
Я дай малко просвета тука
На какъв принцип ще отваряш ?
Колко амплитуда чакаш на бара, фейдване ли, какво му правиш ?
Аааа,значи аз съм прост новобранец,не мога да давам акъл и съвети на никой и не искам да го правя.
Само ще подскажа нещо в което има очевидна логика,стратегията ми е елементарно проста,няма и как да бъде сложна след като не съм прочел безброй книги по въпроса и най забавното е че не смятам вече изобщо и да чета такива.
Както казах и пак ще повторя,простите неща са най ефективни и сигурни![COLOR="Silver"]
----------
Изобщо не е случайно че играя с максимални обеми на 10 пипа от марджин кола и той не може да ме удари,хич не е случайно това,вервайте ми.![]()
Ти не даваш акъл ва, само уточняваш определени детайлиПървоначално написано от звездолин
Аааа,значи аз съм прост новобранец,не мога да давам акъл и съвети на никой и не искам да го правя.
Кажи сега какво се прави![]()