Всеки който е на държавна работа плаща данъци и то върху цялата сума която взима , а сигурно 70 % от работещите в частния сектор плащат данъци върху минималната заплата , така че аз плащам много повече от болшинството работещи в тази страна .Ти не беше ли на държавна работа???
Какви данъци плащаш???
Твоята заплата не е ли от данъците дето аз плащам???
Ами не знам дали моята заплата е от твоите данъци, но ти последно работеше само сезонна работа на морето , ти кажи колко данък плати на държавата за миналата година ?
Така че за момента аз плащам , а ти не
----------
Е как си съгласен с него че било проблем че раждат малолетни ,което е подсъдимо, пък в същото време не било проблем че взима 1 1 00 лв
С какво право се плащат 1 100 лв на месец на дете -защото майката по законите във всички страни се води дете - на 17 г. , вместо да бъде прибрана в дом , и издирен и съден бащата
В коя страна си чул на не пълнолетни да им плащат 3 минимални работни заплати за страна , с какво право се подписва под фишовете
----------
Ние винаги сме мерили с двоен аршин за циганите , законите за тях все не важат и затова ни се качват на главата . В друга страна социалните едва ли щяха да оставят просто така не пълнолетна майка да продължава да си ражда деца , и държавата да продължава да и дава все повече помощи без да се търси наказателна отговорност на никой .