И тука съм виждал такъз отсякъно![]()
едно запалено дърво и около него 100 отсечени
![]()
![]()
таказ предпазна мярка
![]()
И тука съм виждал такъз отсякъно![]()
едно запалено дърво и около него 100 отсечени
![]()
![]()
таказ предпазна мярка
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Да. в момента след пожарникарите се пуска в действие акция каруцар. Мангалите с каруцата се изстрелват натам, докът не са дошли от горското.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Те от горското по принцип ги режат и ги оставят на място ......![]()
![]()
нали един път от такоз място си взимахме дърва за лагера
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
През 2014 ни чакат социални бунтове
България е сред страните с висок риск според сп. "Икономист"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти веднъж, аз на наща вила съм пълнил избата над 10 пъти.
Особено кат ги режат покрай нас на 20-30 метра разстояние.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Как няма![]()
шъ има линч на богатите скоро
![]()
![]()
аз за тъй кътам милионите само под дюшека , дъ ни съ знае
![]()
ем те циганорите нъл основно тъй пълнят чувалчетата![]()
![]()
щот рязането си е бая раб'та... колкот и да е на далавера гората
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Те циганьорите за тях си ги мързи да нарежат.
.................................................. .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то тогава грехота да не си вземеш малко![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ............................
----------
трябва да забранят да секат изгорите дървета за да се спре.......................................... .................................................. .................................................. .............................
тъй да откраднеш не е лошо нещо... лошото е да изрежеш всичките дървета ... без оглед на развитието на гората след туй![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.