Извадих си електрония здравен код- досието ми празно, а не е да не съм опирала до болница, на детето ми пък една камара прегледи дето не ги е имало.
Извадих си електрония здравен код- досието ми празно, а не е да не съм опирала до болница, на детето ми пък една камара прегледи дето не ги е имало.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По татово време имаше работеща икономика.
Като имаш приходи,можеш да си позволиш разходи за образование,армия,образова ние,култура,наука.
Пък и се крадеше сигурно хиляда пъти по-малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За детето ясно използва ли са да си надпишат ,обаче за тебе що не са писали поне прегледите на които си била така не са ли в разход.А как се води тоя електронен здравен код.
От здравната каса си вадиш и на сайта ми с него влизаш и можеш да провериш прегледи, влизания в болници и прочие за последните години, какво ти е поемала здравната каса.
А не е като да не съм ползвала, даже и в болница 2 пъти бях.
Така може се ориентираш какво ти изписва примерно джипито.
Като я питах джипито на малкия какви са тия прегледи при положение, че го е виждала един път в живота си и се изчерви.
За него също имам здравна застраховка и съм си ползвала по нея, а не по здравна каса.
П.с.За пет минути се взима, на гишето срещу лична карта на момента ти го дават.
Аз на доктор като ходя си плащам за преглед...
Освен някоя пломба да ми сложат и там беше нещо като 15 лв. на година друго и аз не потребявам...
Бих искал да чуя някаква обосновка за мен тези пари са напълно достатъчни но може и да греша...
явно не са щом болниците реват, че имат огромни дългове и всеки момент щели да фалират..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То твойто досие може да го е попълвала някоя калинка. Дето още не се е научила да работи на компютър.От здравната каса си вадиш и на сайта ми с него влизаш и можеш да провериш прегледи, влизания в болници и прочие за последните години, какво ти е поемала здравната каса.
А не е като да не съм ползвала, даже и в болница 2 пъти бях.
Така може се ориентираш какво ти изписва примерно джипито.
Като я питах джипито на малкия какви са тия прегледи при положение, че го е виждала един път в живота си и се изчерви.
За него също имам здравна застраховка и съм си ползвала по нея, а не по здравна каса.
П.с.За пет минути се взима, на гишето срещу лична карта на момента ти го дават.![]()
Реват някои болници! Има и такива /тази на доктор Чирков ако не се лъжа Св. Анна/ които приличат на хотел и за тях пари винаги има но там се лекува елита, каймака на обществото.....
Тия дето се оплакват са основно провинциални болници за обикновените хора.....
Ще прилича там един преглед с връзки да те вземат веднага е 50лв, а от сърдечните много малко неща се поемат по здравна каса, а и тия дето се поемат като кажеш че си по здравна каса те отсвирват за след 6 месеца, като плащаш те взимат веднага.
За лъчетерапиите също е така.
В София се правят на 2 места по здралвна каса кой знае кога има час платено почти веднага те вземат.
Та това си е живото частното в държавното.Понеже доста ми се налагаше последните години да ходя в болници впечатленията са ми че от частните много по-малко точат отколкото държавните, а там отделно и с някой рушвет те опукват.
Вече навсякъде работят по здравна каса, но има ли наплив от пациенти не те взимат въобще по здравна каса.
по скоро когато има оборот на парите е по правилно да се каже ... и сега защо няма пари за отраслите които изброй , не е само заради режима на управление ами и заради българите като цяло ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....