Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че да свалят цената и пазар бол. Сега нали изнасяме и на вън.КНСБ искат 40% ток от въглища http://banks.dir.bg/2013/08/12/news14704219.html .................................................. .................................................
Пародия е пълна, мои познати са ми казвали за еди колко си години веднъж са отишли за направление и им казаха че били свършили............а други взимат по няколко на година, което не е лошо щом им се налага, но това вече не е здравно осигурителна система а някакъв пазар: имате ли от това- ами не свърши......а от другото- ами други месец ще имаме.....................
Ми щом е пазар,защо ни прибират парите с години,а когато имаш нужда се оказва,че или я няма стоката или пак трябва да плащаш...........Пародия е пълна, мои познати са ми казвали за еди колко си години веднъж са отишли за направление и им казаха че били свършили............а други взимат по няколко на година, което не е лошо щом им се налага, но това вече не е здравно осигурителна система а някакъв пазар: имате ли от това- ами не свърши......а от другото- ами други месец ще имаме.....................
То нито да се лимитират, щото ощетяваш клиентите.Пародия е пълна, мои познати са ми казвали за еди колко си години веднъж са отишли за направление и им казаха че били свършили............а други взимат по няколко на година, което не е лошо щом им се налага, но това вече не е здравно осигурителна система а някакъв пазар: имате ли от това- ами не свърши......а от другото- ами други месец ще имаме.....................
Нито да ги освободиш, щото винаги се намират "доктори" дето почват да пускат фалшиви. Че да точат касата, и да правят гуши.
С две думи, така действащата система не работи.
Преди време оставах с впечатление, че по възрастните хора изчерпват лимита, но в последствие се оказва, че наистина се отпускат малко направления. Може би с цел да влязат повече приходи в болничните заведения.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Според мен всяко направление е свързано с разход за здравната каса и ако няма ограничение няма да им стигне бюджета - напрамер за една малка пластична операция - премахване на атером на лицето, касата плаща 400лв, отделно че се изискват една камара прегледи, които също се заплащат. Въпреки това имаме стархотни специалисти, но дано на никои да не му се налага да ги ползва.
В някой държави не се внасят здравни осигуровки ,а здравеопазването е безплатно.В англия например е така.Дори и лекарствата са без пари.Направо комунизъм.
А тук по-добре да не се разболява човек
Спор няма за това, но иде на реч когато ти се наложи да отидеш на преглед и не се чувстваш добре, а няма направления. За мен би трябвало всеки един да му се полагат в годината еди колко си направления, а не като отидеш и хоп няма. На всеки може да му се наложи.Според мен всяко направление е свързано с разход за здравната каса и ако няма ограничение няма да им стигне бюджета - напрамер за една малка пластична операция - премахване на атером на лицето, касата плаща 400лв, отделно че се изискват една камара прегледи, които също се заплащат. Въпреки това имаме стархотни специалисти, но дано на никои да не му се налага да ги ползва.
Аз не съм използвал медицински услуги от години на сам, но като отида на лекар може и да не ме огрее с направление!
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.