" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Това се регулира и не е никакъв проблем ,
а за да са икономични наистина трябва да са висок клас и инвестицията не е малка
----------
=================================================
Novak,
ТОВА НЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ вариант..............,
най-добре е да си работят непрекъснато...,
те си знаят как да поддържат зададената температура,
това е най-икономичния вариант![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Както и да го регулираш все си вее от някъде и за някъде ...
Висок са, е такива:
http://www.vbox7.com/play:0f8c10f9
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Не съм казала, че е добър вариант, а такъв, в който да ти е евтино, но това не означава че ще ти е топло.Това се регулира и не е никакъв проблем ,
а за да са икономични наистина трябва да са висок клас и инвестицията не е малка
----------
=================================================
Novak,
ТОВА НЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ вариант..............,
най-добре е да си работят непрекъснато...,
те си знаят как да поддържат зададената температура,
това е най-икономичния вариант
----------
М-да -и ти се схване врата като ти духа насреща и все нещо ще ти шуми колко модерен и скъп да е.
----------
За къща преди време беше някъде към два бона,това от тротоара тръбите и котлето, тделно са радиаторите, а газ има само там където няма топлофикация, така че в повечето кооперации си е вкарана
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Абе не е съвсем така - щото аз имам термо-помпа в къщата и като я включа - винаги ми идват едни сметки............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм си преценила, климатици не искам, а откъм ток не ти е най-евтиния вариант, но не ми се обяснява, преценила съм си и не желая да се топля на климатик.
Има и там разни досадни подробности като каква мощност каква квадратура може да отоплява
Взимаш моливчето примерно 100квадрата - еди колко си киловата са ти нужни, колко часа месечно по еди колко си стотинки и ти идва сметката какво ще ти струва.
Emil Enchev, Не са, ако те интересува ще ти пратя при един човек дето преди години ми смени климатиците в работата с друго пак на ток и сметките паднаха почти наполовина.
Но ток ли е все си е по-скъпо в сравнение с другите алтернативи, да не забравяме и неудобствата, които влече с топлата вода.
Определена квадратура си иска определени мощности, не става с 1 киловат да топлиш стая 25 квадрата например.
Има си технически параметри дето колко и да му се иска на човек не може ги прескочи, ако иска да му е топло, като си вземеш за една такава стая малък климатик хем само ще духа, хем няма да може да достига температура.