Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам, че си от София какво работиш за 480 лв.???
Или работиш на 4 часов работен ден ???
Силно съм впечатлен...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ще се търгува естествено... казах го иронично...но наистина за тия пари ако е на 8 часов работен ден си е гавра...
"Здравната каса остава монополист поне до 2016 г."
Изцяло нов модел за финансиране и функциониране на здравната система предлагат управляващите в проекта на Национална здравна стратегия (2014-2020 г.), който бе одобрен от правителството и в четвъртък ще бъде обсъждан от ресорната комисия в парламента. До 2016 г. трябва да бъде разработен и приет пакет от наредби и законови промени, с които да се осигури тотална промяна на здравноосигурителния модел.
Идеята е да отпадне монополът на здравната каса, да се свие гарантираният минимален пакет от здравни услуги и да се въведе възможност хората да избират допълнителен здравноосигурителен пакет, предлаган от частните застрахователни дружества. Добрата новина е, че не се предвижда увеличаване на здравните вноски, тъй като според управляващите подобна тежест е непосилна за населението. За сметка на това ще се повишава събираемостта на вноските, включително и чрез по-големи плащания от страна на държавата за децата, учениците и пенсионерите. Решителна стъпка в реформата на кабинета "Орешарски" е и въвеждането на официално доплащане в болниците, които имат договор със здравната каса. В плана за действие към проекта на стратегия обаче няма изрично упоменат срок за въвеждането на тази мярка. Вероятно доплащането в болниците ще е част от пакета за промяна на здравноосигурителния модел.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Доста здравни-осигурителни фондове се надяваха касата да се раздържави, и да приватизират парче от нея.![]()
Това сериозно в София ли се взема...........Работя в една финансова институция от типа Изи кредит, компанията се казва Кредихелп, работя от понеделник до петък от 9:00до 18:00ч. и получавам 482лв точно, нито лев повече, нито лев по-малко.Няма коледни, няма стимулиращи бонуси нищо....Седя за стаж и докато не ми изпадне добра оферта...Че то тогава сме супер зле,то това не са заплати,а подаяния,а искат и да им се работи за тях...........
Работя в една финансова институция от типа Изи кредит, компанията се казва Кредихелп, работя от понеделник до петък от 9:00до 18:00ч. и получавам 482лв точно, нито лев повече, нито лев по-малко.Няма коледни, няма стимулиращи бонуси нищо....Седя за стаж и докато не ми изпадне добра оферта...
----------
Абе честно да ти кажа, за 480 лв. аз не бих се навила, това си е подигравка с хората
Ми и аз не бих се навила,преди време когато на 18 години взимах по 700 - 800лв имаше си пари за всичко...Но в един момент живота те завърта и това което си казвал преди не , ти се стоварва на главата.Кой знае надявам се да се върна пак на стария доход само, че с далеч по-добра професия![]()
абе така е до някъде, ама като няма работа какво да се прави... сумати и хора работят за без пари... и сякаш няма оправия...
Те сервитиорките вземат повече, пък като има сложиш и бакшиша нямат стигане. Вярно отнясят и някое друго пошляпване по дУпето, ама изкарват.Работя в една финансова институция от типа Изи кредит, компанията се казва Кредихелп, работя от понеделник до петък от 9:00до 18:00ч. и получавам 482лв точно, нито лев повече, нито лев по-малко.Няма коледни, няма стимулиращи бонуси нищо....Седя за стаж и докато не ми изпадне добра оферта...
----------
Абе честно да ти кажа, за 480 лв. аз не бих се навила, това си е подигравка с хората
Ми и аз не бих се навила,преди време когато на 18 години взимах по 700 - 800лв имаше си пари за всичко...Но в един момент живота те завърта и това което си казвал преди не , ти се стоварва на главата.Кой знае надявам се да се върна пак на стария доход само, че с далеч по-добра професия
The trend in need is a friend in deed,,,,,,