И държавата е проблем,
защото не се осигуряват необходимите средства и
лечение ,от които имат нужда тези хора.
И държавата е проблем,
защото не се осигуряват необходимите средства и
лечение ,от които имат нужда тези хора.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
При тия деца няма край и няма лечение има някаква японска метода, която уж подобрявала състоянието и вай щяха да я въвеждат в Токуда но незнам какво стана.
Не става въпрос за лечение в красическия смисъл на думата, а специфично образование и поведенчески терапии от психолози.
А това касае не само здравното министерство, а и образователното.
Едно такова дете се нуждае от специфичен вид ресурни учители и психолози.
Отделно голяма част от тези заболявания не са достатъчно изучини, и масова практика е да се дават психотропни вещества.
За мен основно семействата имат нужда от подкрепа, тъй като това си е за зял живот.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (23-04-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вижте сега дайте си сметка, че няма начин държавата да плаща всичко, крайно недостатъчно е то ва, което се поема в бг, но кат оси има предвид, че масата население плаща минималната здравноосигурителна вноска, просто няма как да стане и не само това , а и за много други заболявания, които не са редки, а касаят доста голям процент от хората.
Знам само, че здравната система не работи
както трябва,плащаме и когато се наложи да ползваме-пак плащаме.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
По това спор няма, че не работи,но пък ми прави впечатление, че се наотвориха една камара нови огромни частни болници по София, като всички работят със здравната каса.
Значи частната болница може се справя, държавната не може има нещо сбъркано и в управлението.
А което и заболяване да се подхване няма такова, което всичко да ти покрива здравната каса.
А колко от българите си правят здравна застраховка например, която да им покрива такива екстрени ситуации.
Един крак да с исчупите, , ами той само обикновения гипс и първичния преглед е безплатен и след това свалянето на гипса, ако искате рентген, който е задължителен след като се свали гипса, за да се види дали е оздравял всъщност крака е платен.
Работят или източват. Щото и аз лежах в болница. И се чудеха какви изследвания да ми назначат и как да проточат лечението. Само и само да дръпнат повече пари. За същото нещо, един близък, на години, на третия ден го изписаха. Бил се стабилизирал. Или по-скоро ги е страх, ако хвърли топа, по-добре да не е в болницата. Щото тогава ще има до пишат и да доказват какво ли не.
И в здравеопазването е явно като в енергетиката,държавната НЕК във фалит,частните ЕРП-та с огромни печалби...................![]()
GeorgiRR, За Токуда имам поглед последните години баща ми там прекара 4 операция в две различни отделения и мога само хубави неща да кажа.
И всички операции по здравна каса , дъщеря ми също има една операция там също по здравна каса.
Това, което ми харесва там е, че в началото т иказват касата ти поема това, това се плаща допълнително.
Там избор на лекар например е 150 лв- по всички държавни болници е много повече.
Примерно ние държахме анастезията да му я слага конкретен анастезиолог.
Друг е кофтия момент примерно някакво изследване или лечение се плаща от здравна каса, но се провежда примерно само на две места в София по здравна каса може да чакаш месеци да ти дойде реда, платено те взимат до една седмица.
В неговия случай платихме, а идваха масово хора от провинцията, че там няма икъде..............