За какво са ни бе - тамън да се отворят повече работни места, пък емигрантите да си блъскат главите по чужбина, където също ги скова кризата и има безработица и трудно се намира работа.Даже по-зле оттук стана в някои прехвалени чужбини.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То е така ако нито имаш фирма, нито плащаш осигуровки, но и право на болничен няма да имаш, нито на пенсия, нито на уж "безплатно" здравно лечение. Ма питай патило- аз сега се чудя как да си платя едни осигуровки със задна дата без да ми сложат глоба, че глобите са по-големи от осигуровките. Миналата година отнесох една солена глоба само защото закъснях с 1 седмица да си подам една декларация - кожодери големи са станали! И други наблюдения в тая насока имам, но да не изпадам в подробности.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ние ако разчитаме на това някой да избяга,че да освободи работно място,значи сме наистина супер зле.Не се ли създават нови работни места,не се ли инвестира в икономиката нищо не може да ни помогне.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не остават ли тук младите , а само тези пред пенсия и пенсионерите ...
какво ще се случи след някоя и друга година![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
е не съм съгласен там поне заплатите са като хората а тука хем криза хем се бориш за работно място на което се плаща 500 лева
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бачкам в магазин за хранителни стоки и добре че са бабите ей ако ги няма тех няма да има оборот![]()
А сега де...Най-щастливите българи са в Пловдив
http://profit.bg/news/Naj-shtastlivi...id-117324.html
Бреййй значи съм доста щастлив тогава, че живея тук. Чудех се защо всяка вечер си лягам с усмивка на лицето..![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,