Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е къв мъж ще сиако жена ти те бие
![]()
голям резил
![]()
Мъ нищо чудно , нали преди даваха клипчекак едно момиче преби някъв младеж
дето не и пуснал
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Зависи си от човека. Имам приятел, дето не иска GSM да си вземе. Зад компютър не сяда. Макар че в къщи, децата и жена му са все зад компа. Има шофьорска книжка, но не иска да кара кола. Жена му кара семейната кола. Тези дхиджавки нарушавали личната му свобода и духовна хармония.
айде къф мъж е когато все чака жена му всичко да свърши, да плати всички сметки , да направи ремонта, да сготви
ми... моят съпруг чака всичко аз да свърша
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ми той не балансира ли в някоя друга област
![]()
инак доста та ядосва ако е такъв мързел
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
имаше един виц дето една жена набила мъжа си и той се скрил под леглото. Жената отгоре удря с точилката и вика:
-излизай, излизай веднага
А той:- Няма да излезна да видиш в тази къща мъж командва
![]()
Ами ,ако жената е неколкократен републикански шампион по джудо и самбо при 80 килограмовите и след спортното и НСА работи като инструктор в школата в Симеоново...............как ви се струва.
compos sui
jivko78 (19-12-2013)
Горко на мъжа , ако я ядоса.................................................. .................................................. .................................................. ..............................
Ми мисля ,че без това тя ще си прилича на мъж ......![]()
![]()
за какво и е мъж
![]()
![]()
те такива обикновено си търсят жени
![]()