градски за тази тема много мога да ти разправям но и това което има сега се дължи на един човек, за съжаление вече покойник, и точно заради ядове с тази централа![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
много требе да са покойниците, свързани с таз централа, не само един![]()
![]()
а не да кибичат у парламента
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой ден ме подсети ще ти разправям на личноама сега ме мързи
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то може и комшии да излезете накрая даже![]()
![]()
или роднини даже
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само за жените си няма да приказвате кът се видите... щот от там ку излезе, че съ познавате мож да са развали убавата форумна обстановка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ми е лесно и на мен да се включа в разговора ако изобщо мога да разбера каква е всъщност темата..![]()
ам тез двамата са от Сливен и двамата![]()
![]()
и днеска го разбраха
![]()
![]()
и сега съ уговарят да са напият заедно
![]()
![]()
![]()