Пътя към статута на бежанец минава през лагера, а може да си дойде с виза си наеме къщичка и да иска постоянен престой- който му дава право да пътува навсякъде, а със статут на бежанец не съм сигурна, но мисля че не могат да излизат от страната.
Пътя към статута на бежанец минава през лагера, а може да си дойде с виза си наеме къщичка и да иска постоянен престой- който му дава право да пътува навсякъде, а със статут на бежанец не съм сигурна, но мисля че не могат да излизат от страната.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами иначе няма да са със статут на бежанци. Като искат да се развяват байрака да са дошли като туристи.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А от лагера могат ли да излизат че имам спомени от разни филми че не могат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
след няколко месеца живот тук ще поиска и бежанец от България да стане ... на много хора вече им се иска
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Връщат се старите условия за пенсия на военните. Според приетите поправки се предвижда военнослужещите да придобиват право на пенсия при освобождаване от служба независимо от възрастта им при 27 години общ осигурителен стаж.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не вдигай много шум по тази тема, че моето блонди нали е била военна 2-3 години и има амбиции пак да става /нищо не правела но и плащани добре/ ако разбере пак ще изпадне в някаква нейна еуфорияВръщат се старите условия за пенсия на военните. Според приетите поправки се предвижда военнослужещите да придобиват право на пенсия при освобождаване от служба независимо от възрастта им при 27 години общ осигурителен стаж.![]()
това е добре .... все повече и повече хора се насочват към полиция , пожарна и казармата заради ранното пенсиониране ....
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....