И освен собствениците на фирмите и работниците
останаха без работа и осигуровки ........................... ,
И освен собствениците на фирмите и работниците
останаха без работа и осигуровки ........................... ,
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Шефо собрал работниците и им вика:
- Имам лоша вест. Ради економската криза ќе мора да отпушта некој од вас.
- Мене не можете, ја сам национално малцинство и ќе ве тужа ако ме отпуштите - вика циго.
- Ја сам жена. Одма ќе ве дам на суд поради шовинизам - рекла секретарката.
- Само покушајте, па ќе завршите на суд поради расна дискриминација - јавил се и муслимано.
- Само пробајте па ќе ве суда ради дискирминација поради годините - рекол 70-годишнио водач на групата.
Сега сите погледи се завртели накај младио, бел здрав работник. Он на момент се замислил и тихо рекол:
- У последно време ми се чини дека сам геј!
--------------------------------
И тук така като има съкращения и остават само тия дето не вършат работа, че всички други кодекса ги пази.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar (12-08-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го знам това за Америка.Щото от там тръгна тая "толерантност" и "политическа коректност" .Шефо собрал работниците и им вика:
- Имам лоша вест. Ради економската криза ќе мора да отпушта некој од вас.
- Мене не можете, ја сам национално малцинство и ќе ве тужа ако ме отпуштите - вика циго.
- Ја сам жена. Одма ќе ве дам на суд поради шовинизам - рекла секретарката.
- Само покушајте, па ќе завршите на суд поради расна дискриминација - јавил се и муслимано.
- Само пробајте па ќе ве суда ради дискирминација поради годините - рекол 70-годишнио водач на групата.
Сега сите погледи се завртели накај младио, бел здрав работник. Он на момент се замислил и тихо рекол:
- У последно време ми се чини дека сам геј!
--------------------------------
Май наистина нормалните хора са най-онеправдани-само дето няма да свърши на добре всичко това...
Както казва Библията:
-Ако солта вече не соли,с какво ще си посолиш?
Ако си с категория инвалидност, майка с дете и т.н. не мож го пипна без разрешение от Инспекция по труда, и поне по държавните предприятия винаги махат тия дето най-вършат работа, че тях никой не ги пази.
Макар че както чувам напоследък ИТ са почнали да дават разрешения за съкращение на такива хора.
Е, те здравните осигоровки не са толкова големи на месечна база и затова дори да си без работа хората си ди внасят...
Цифрата на здравно неосигутените е доста сериозна
.................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Човек за да се осигурява,първо трябва да е сигурен,че ще живее в тази държава,а у нас все повече хора са с намерение да се махат.........
Е така е ,
най -малкото като се осигуряваш очакваш адекватно лечение, когато ти се наложи .................