Barabata, мисля, че има общо прието правило за всяка една дейност. Когато ти е основно занимание от което се издържаш тогава може да се нареди в графата печелившо.
Barabata, мисля, че има общо прието правило за всяка една дейност. Когато ти е основно занимание от което се издържаш тогава може да се нареди в графата печелившо.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Повечето тук искаме това да ни е основно занимание и ако сме настоятелни нещата ще се получат.![]()
Така е, но човек не трябва да се отказва, а да се развива. Всеки явно преминава тази фаза да си "насили късмета" и получава удар от търговията, но точно тогава трябва да се продължи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно съм в тази фаза, виждам как нещата могат да се получат , но искам да стане по-бързо и в по-големи обеми.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Svilen (27-07-2013)