Не си длъжна да го гледаш в неделя вечер. Може да гледаш предаването и през седмицата когато имаш време. Тези предавания които цитираш са малко пристрастени и предубедени според мен.Точно в неделя вечер ми е последната грижа да гледам телевизия. В интерес на истината в последно време гледам само новините и то на запис и чат пат Студио Хъ по 7/8 ТВ. Ако искаш да чуеш алтернативни мнения на официалната гербална политика гледай или Студио Хъ с Тошко Йорданов или ТВ1 с Веско Дремджиев. Там се канят наистина качествени хора, които в студиата на казионните национални телевизии няма да ги видиш. Защо ли е тази цензура, ти как мислиш?
Последна редакция от ndimitrov73 : 28-09-2020 на 00:01
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Доскоро Телевизия 7/8 присъстваше измежду многото канали, които рядко превъртам. Преди седмица оператора ме уведоми, че тя била платена, а той ми давал бонус до края на месеца, а след това трябва да реша дали искам да си плащам, за да я гледам (под 1 лв./месец, с SMS става плащането) или да ми я изключат. Нямам намерение да плащам, нито да протестирам. Един канал, който така или иначе не гледам по-малко. От друга страна се замислих над следното. Едва ли някой рекламира при тях, а все от нещо трябва да се издържат. Дано си намерят аудитория, които да ги гледа и да си плаща, за да е по-шарено и да се чуват повече мнения.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Аз също не я гледам тази телевизия. Но си мисля , че Слави се изчерпа вече във времето и годините за които беше на екран. Едва ли има повече какво да покаже , за да задържи внимание и голяма аудитория.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (27-09-2020), Нерегистриран (5), renito5 (28-09-2020), kypa (28-09-2020)
Моя оператор ми предоставя да гледам 7/8 тв. Не съм плащал допълнително. Явно оператора е преценил, че с таксата може да си позволи да плаща таксата на 7/8 тв. Ама то като безплатната версия и платената не предлагат нищо ново. Слави само се хвали какви инструменти е купил на Ку ку бенда, а Рядков само се лигави. Много падна реномето на Слави. Да не говорим, че всички гости и предавания са предвидими и изказват една гледна точка на Слави. Затова казвам, че 120 Мин. е безпристрастно въпроси към експерти и нито защитават нито нападат правителството. Интересно е за мен.Доскоро Телевизия 7/8 присъстваше измежду многото канали, които рядко превъртам. Преди седмица оператора ме уведоми, че тя била платена, а той ми давал бонус до края на месеца, а след това трябва да реша дали искам да си плащам, за да я гледам (под 1 лв./месец, с SMS става плащането) или да ми я изключат. Нямам намерение да плащам, нито да протестирам. Един канал, който така или иначе не гледам по-малко. От друга страна се замислих над следното. Едва ли някой рекламира при тях, а все от нещо трябва да се издържат. Дано си намерят аудитория, които да ги гледа и да си плаща, за да е по-шарено и да се чуват повече мнения.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
От години не го гледам Слави, а и с опита си да влезе в политиката супер много ми падна в очите. Едно е да си шоумен, но да искаш да управляваш държава идва ми малко в повече. Определено май му е време да се пенсионира и да слезе от сцената защото не виждам какво повече може даде от себе си.Моя оператор ми предоставя да гледам 7/8 тв. Не съм плащал допълнително. Явно оператора е преценил, че с таксата може да си позволи да плаща таксата на 7/8 тв. Ама то като безплатната версия и платената не предлагат нищо ново. Слави само се хвали какви инструменти е купил на Ку ку бенда, а Рядков само се лигави. Много падна реномето на Слави. Да не говорим, че всички гости и предавания са предвидими и изказват една гледна точка на Слави. Затова казвам, че 120 Мин. е безпристрастно въпроси към експерти и нито защитават нито нападат правителството. Интересно е за мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (28-09-2020), jivko78 (28-09-2020), kypa (28-09-2020)
Ок. Убеди ме да го гледам на запис. Вчера имах време само за началото, за да видя какво е съдържанието на предаването и кои са темите и гостите. Слуша ли внимателно коментара на водещият Светослав Иванов? Видя ли как тънко сравни сегашната председателка на парламента Караянчева с нейни велики предци? Те какви крилати фрази са казали и то с мисъл за благото на народа, а тя какви тъпотии ги плещи с явна злоба и омраза към хората, които не я харесват. Да не мислиш, че преди Стефан Стамболов или Захари Стоянов всички българи са ги харесвали? Обаче няма да намериш злоба и омраза в техните изказвания. Интересно ми е ти като виден гербер сега как ще коментираш?
Не е проблемът в изчерпването. За мен поне, е в невероятното ЕГО на Слави, което ни навира постоянно отвсякъде.
Той и екипа му, най-вече сценаристите.
Като творец го харесвам, но не и като мениджър/политик/идеолог
Да но човека си мисли, че политиката е като шоу програмите
И щом на едното има успехи, трябва да има и на другото
Аз не гледам тези две телевизии, а само конкретните две предавания. Там както вече казах се канят хора, които иначе няма да ги видите в Нова, БНТ или БТВ. При това говорят много интересни неща. Полезно е да се чуят и алтернативни на официалната политика мнения. Не само за протестите в България. Често има видео разговори с българи, живеещи в чужбина. При това начетени и преуспели. Спомням си, че един мъж от Ню Йорк разказа много интересни неща за това как действа администрацията на Тръмп срещу пандемията в Сащ. Неща, които няма да ги чуете по новините. Изобщо има какво да се чуе и види. А какво говори Слави не знам, защото не гледам шоуто му? Виждам, че разни социологически агенции му дават добри проценти, но не съм сигурна дали да им вярвам. Ще реша коя партия да подкрепя когато видя програмите им и най-важното - кандидат-депутатските им листи.
Е всеки си има виждания
Други пък не спират със словоизлеянията и поклонничеството към чуждото , например русофилите
Но пак се оправяме, добре че има българи за които родината е България , и които не служат на чуждото
kypa (28-09-2020)