Не само заради това
На часова графика си имаше много ясно изобразен мечи сигнал
Но не го отъргувах защото не бях много сигурен![]()
Не само заради това
На часова графика си имаше много ясно изобразен мечи сигнал
Но не го отъргувах защото не бях много сигурен![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Всичко пада - криптовалути, злато, сребро, петрол... Но да видим докога. Американците след малко влизат. Може и да започнат да купуват. Силни движения като за понеделник без новини...
Стига му толкова бой на еврото. Уважи и трите подкрепи.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
То аз добре го обявих за много странен този понеделник още от сутринта. Индексите падат, но в същото време и златото пада. Японската йена реши и тя да им прави компания на тази пързалка. Какви са причините сигурно ще разберем по-късно. Да ме пита човек защо точно сега дебютирах с покупка на злато? Мислех си, че парите, които са освободени от индексите се влагат в злато. За съжаление това се оказа грешно предположение. Много лоша импровизация от моя страна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес съм много доволен от Еврото, кабела и Олюто
Засега си мисля, че и от LTCEUR съм доволен, че наРЕДих теглене при курс 36,7 което е добра база ако курса мисли да се върне поне на нивата от миналата седмица)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато има страх се пренася върху всички пазари и инструментиВсичко пада - криптовалути, злато, сребро, петрол... Но да видим докога. Американците след малко влизат. Може и да започнат да купуват. Силни движения като за понеделник без новини...
Стига му толкова бой на еврото. Уважи и трите подкрепи.
Прикачен файл 8320
В следващите седмици мисля че двигателя ще са изборите в САЩ
Нещо изплаши пазарите в началото на седмицата. Определено имаше панически разпродажби, които най-видимо се отразиха на графиките на среброто, златото и еврото. Дали речта на председателя на ФЕД или заплахата за живота на Тръмп станаха причина за страха - на мен поне не ми стана ясно. Тази нощ с интерес ще следя цената на златото, която според мен ще покаже дали страхът е отминал.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има.
Утре фютчерсът приключва.
А следващите няколко дни вероятно може би да пРЕДстои РЕЙДЖЮВИЦА горе-долу където е днешният ден плюс-минус малко (50 стотинки, евентуално лев) отгоре и отдоле съответно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.