А да не говорим, че манталитета му отговаря на диктатура, за демокрация не става.
Тоест ще трябва да му се даде всичката власт и ..... "Само готино отношение"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (04-09-2020), ndimitrov73 (04-09-2020), K_W (04-09-2020), Emil Enchev (04-09-2020), lyubo (04-09-2020), GeorgiRR (04-09-2020), sorento (04-09-2020), Нерегистриран (2), kypa (12-07-2021)
Такава възможност не се дава, а се заслужава и получава. На всички е ясно, че предизборните обещания са като интервю за работа. Всички лъжат колко са велики знаят всичко и могат всичко и точно те са идеални за дадената позиция. Работодателят пък трябва да отсее най-добрите от всички кандидатури и да избере идеалния кандидат. И после в последствие на работа се кой колко е лъгал на интервюто. Работодателят вижда колко знаеш може избраника, а избраният вижда колко не са само изброените в рекламата изискванията за дадената позиция и колко е готин работодателя.
В тези ред на мисли работодателите търсят обикновенно хора с най-много опит на позицията която търсят. Знанията и уменията се трупат с много опит, а опит не се купува. Та да се задържиш по-дълго на работа трябва да докажеш, че работодателя има нужда от теб. Изпълняваш си задълженията за който си назначен, дисциплиниран си и грешките които допускаш са в рамките на нормалното. Представете си груби и чести грешки които костват разходи за работодателя много повече от твоята заплата и много повече от това което допринасяш за работодателя. Ами много е ясно, че никой няма да търпи такъв подчинен. Както всички се досетихте в ролята на работодателя е българския народ, а кандидатите за работа са нашите скъпи партии. Всички който участват в изборите носят отговорността да изберат кой кандидат според тях е най-способен и достоен кандидат за поста министър председател. Те така ще разберем Слави става ли или не става и колко дълго ще го бъди. И не само той. Та много кандидати получиха своя шанс и се провалиха и сега седят на резервната скамейка и подсмърчат.
П.С. Извинявам се за правописните грешки които много дразнят някой съфорумци. Пиша от телефон и той поставя понякога думите. Мързи ме да поправям написаното. Който го дразни да не ми чете мненията.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Абсолютно. Ама защо всички се опитват да се правят на "света вода ненапита" , и винаги твърдят това и онова, че даже и :"Аз с това няма да се занимавам . Политиката е мръсна работа" - и после точно так става. Ама мълчи си бе, човек. Поне не прави такива гръмки изказвания. Олекваш така. А уж се има за тарикат мъж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не го харесвам, малко са ми елементарни, не мога да приема и първото името на партията им, обидно е. Не че съм някакъв върл патриот, но смятам, че трябва да се търси позитивното послание не хейта, омразата и вечното мрънкане. Има какво да се желае и накъде БГ да става по-добре и по-добре, определено може някой да се справя по-добре и от сегашното правителство, така че няма лошо да се даде шанс и на някой нов да се види какво ще покаже. Предполагам че в следващият парламент това ще е Слави. Имам познат който се беше кандидатирал за партият му и го бях взели, но напусна разочарован от нещата които го карали да прави, според него неморални. Като цяло очакванията ми са ниски.
GeorgiRR (04-09-2020), ndimitrov73 (04-09-2020), semion (04-09-2020), Нерегистриран (6), kypa (12-07-2021)
Поса друга каста. И той достатъчно се е докосвал до тях, така че да почувства разликата между тях и него. Че защо да не си пожелае и той да повирее в тази каста. Стига вече с тоя плебс и утопии за некаква си дУмокрация.Абсолютно. Ама защо всички се опитват да се правят на "света вода ненапита" , и винаги твърдят това и онова, че даже и :"Аз с това няма да се занимавам . Политиката е мръсна работа" - и после точно так става. Ама мълчи си бе, човек. Поне не прави такива гръмки изказвания. Олекваш така. А уж се има за тарикат мъж.
Майтап да става, ти сега да не го вземеш навътре.
Така или иначе, само веселба, като те чета.![]()
Е благодаря ти. Щом правя веселба значи за нещо ставам.
Не искам да почвам с негативизъм към новата партия на Слави Трифонов, но все пак да не забравяме с кои пари почна Слави Трифонов и с помощта на кой стана прочут. Само ще спомена факта който повечето знаят, че Васил Илиев точно преди да го убият е пътувал за среща точно с въпросната личност Слави Трифонов. И някой други фолк певици станаха известни покрай Васил Илиев който освен спорта обичал и попфолка.. Иначе няма лошо, ако си върши работата както трябва(в което съм малко скиптичен) както писах по-горе личния му живот не ме интересува. И както някои казват не се връщай в историята може би заслужава шанс. Лично аз не бих му го дал и няма да е от моите избранници, ако изобщо гласувам, не че нямам желание липсва време и да стоя на опашки за гласуване жената ще ме убие, но ако някой
сметне, че заслужава.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Интересно е да разберем какво са го карали да прави, за да можем да направим информиран избор. Наскоро стана ясно, че са изключили дама, техен областен координатор, защото се е повозила в джипа на ББ.Аз не го харесвам, малко са ми елементарни, не мога да приема и първото името на партията им, обидно е. Не че съм някакъв върл патриот, но смятам, че трябва да се търси позитивното послание не хейта, омразата и вечното мрънкане. Има какво да се желае и накъде БГ да става по-добре и по-добре, определено може някой да се справя по-добре и от сегашното правителство, така че няма лошо да се даде шанс и на някой нов да се види какво ще покаже. Предполагам че в следващият парламент това ще е Слави. Имам познат който се беше кандидатирал за партият му и го бях взели, но напусна разочарован от нещата които го карали да прави, според него неморални. Като цяло очакванията ми са ниски.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
K_W (04-09-2020), Emil Enchev (04-09-2020), kypa (12-07-2021), Нерегистриран (1)
И аз не съм му фен и не очаквам от него като от политик кой знае какво. Но нямам нищо против партията му да вземе няколко места в парламента че да видим за какво става. Ако успее да влезе в парламента. Щото аз в това няма да му помагамАз не го харесвам, малко са ми елементарни, не мога да приема и първото името на партията им, обидно е. Не че съм някакъв върл патриот, но смятам, че трябва да се търси позитивното послание не хейта, омразата и вечното мрънкане. Има какво да се желае и накъде БГ да става по-добре и по-добре, определено може някой да се справя по-добре и от сегашното правителство, така че няма лошо да се даде шанс и на някой нов да се види какво ще покаже. Предполагам че в следващият парламент това ще е Слави. Имам познат който се беше кандидатирал за партият му и го бях взели, но напусна разочарован от нещата които го карали да прави, според него неморални. Като цяло очакванията ми са ниски..
ndimitrov73 (04-09-2020), K_W (04-09-2020), Novak (04-09-2020), Нерегистриран (2), kypa (12-07-2021)
За влизане в парламента смятам, че ще влезе с колко дупетата незнам.
За коалиция да влезе в управлението съм скептична, но да видим какъв ще е парламента.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark