Доколкото може да се вярва на новините, в Русия е започнала масовата ваксинация, във ВеликобританияOт виросолози съм чувал през мой познат предадено, че няма шанс да се направи и тества адекватно ваксина за под 2 години. И въпроса е колко риск може да се поеме за да падне този сток наполовина? Има всякакви теории включващи леки странични ефекти, не 100% действие и т.н. обаче реално ако някой иска сигурност просто ще трябва да почака поне още половин година да се вакцинират доста опитни зайчета.
до няколко дни започва, за нас остава само да се ослушваме дали отнякъде няма да дойде лоша новина
за проблеми по време и след ваксинация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм сто процента сигурен, че ако във всеки магазин, при продажбата на хляб, карат клиентите да подписват декларации, че го ядат на собствен риск, нито един хляб няма да се продаде.
https://history.framar.bg/%D1%82%D0%...86%D0%B8%D0%B8
Момента с подписването на информирано съгласие, хич не ми се нрави. Работота видимо е форсирана от обстоятелствата, което задължително покачва риска от грешки, до небето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми да, ... аз нали съм на топло и ми е пълен тумбака, ко ма интересува, че някои мрели от глад и от студ. Туй за хората, ... за животните съвсем не ми дреме. У пандемия съм и гледам аз дан са гътна от някой Ковид, пък другите да са оправят. Седем милиона, двайсе милиона, ... аре у лево ... Де ми е ваксинката, дай си ми ваксинката! :dm2:
Кой смята , че го засяга лично "гладна пандемия " в държави от третия святМи да, ... аз нали съм на топло и ми е пълен тумбака, ко ма интересува, че някои мрели от глад и от студ. Туй за хората, ... за животните съвсем не ми дреме. У пандемия съм и гледам аз дан са гътна от някой Ковид, пък другите да са оправят. Седем милиона, двайсе милиона, ... аре у лево ... Де ми е ваксинката, дай си ми ваксинката! :dm2:
почва да заделя от парите с които пълни тумбака си всеки месец и праща помощи до световни организации за борба с глада
Ама не еднократно , а постоянно ..щото постоянно умира някой от глад .. а въпросния е много състрадетелен ..даже сълзи рони за тези хора
Това за тези по света , а за тези от собствения му народ, които се нуждаят от помощ ..за тях по задник се посурва да помага и то денонощно
Да, реве и страда за умрелите от глад и болести по света и помага .. ама от вкъщи , на топло и докато цъка по форуми и пълни бузи с мезета
То туй се казва състрадание , съпричастност и да помагаш на нуждаещи се хора ...само че по Алеко Константиновски ..другото бош лаф
Според мен толкова много информация липсва, че явно тези които искат ваксини ще участват в експеримента без пари и ще си рискуват здравето... Нито се казва коя ваксина ти дава повече имунитет нито нищо...
90 годишна англичанка е първата ваксинирана с ваксината на Пфайзер това днеска се е случило дока дойде при нас ваксината и дока минат първите 3 групи с приоритет за ваксинация ще е станало септември месец. До тогаз ще има много инфо какво се случва с първите ваксинирани здрави ли са, адекватни ли са, имат ли израстъци по ушите. Понякога да си последен не винаги е недостатък.
![]()
Язе съм склонен да вярвам, че информацията дето ще получим за т. нар. "странични ефекти" ще е супер ограничена и в никакъв случай пълна, ако изобщо получим някаква. Нашенските джурналя предимно превеждат каквото има по западната пропаганда, а Фейсбукът и други подобни групировки от сега заявяват открито, че ще цензурират постове подкопаващи доверието във ваксините.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Kamenitsa (08-12-2020), Нерегистриран (4), William Gan (08-12-2020)
Коре ти от магазина като си купиш храна знаеш ли дали не е ГМО или не съдържа нещо от което няма да получиш странични ефекти ?Язе съм склонен да вярвам, че информацията дето ще получим за т. нар. "странични ефекти" ще е супер ограничена и в никакъв случай пълна, ако изобщо получим някаква. Нашенските джурналя предимно превеждат каквото има по западната пропаганда, а Фейсбукът и други подобни групировки от сега заявяват открито, че ще цензурират постове подкопаващи доверието във ваксините.
Но не подписваш декларация че който ти я продал ще носи дългосрочна отговорност за какво може да ти се случи
Лекарства като пиеш и то минали всички изпитания пак може да получиш странични ефекти , и дори в листовката да са описани странични ефекти и да са 1 на 100 000, пак компанията не носи отговорност , че ще се случат на теб
Ама то и да имаш странични ефекти какво значение? Те от Пфайзер не искат да носят отговорност за ваксината. Демек хората на свой риск си преценяват...90 годишна англичанка е първата ваксинирана с ваксината на Пфайзер това днеска се е случило дока дойде при нас ваксината и дока минат първите 3 групи с приоритет за ваксинация ще е станало септември месец. До тогаз ще има много инфо какво се случва с първите ваксинирани здрави ли са, адекватни ли са, имат ли израстъци по ушите. Понякога да си последен не винаги е недостатък.
jivko78 (08-12-2020), William Gan (08-12-2020), kypa (08-12-2020), Нерегистриран (1), Leo (08-12-2020), minkov (08-12-2020)
Още по-голяма смъртност за последната седмица на ноември:
https://www.nsi.bg/bg/node/18121/
4619 починали.
Средна стойност за последните 5 години: 2072.
Починали от/със т. нар. коронавирус според официалното броене: 934.
4619 - 2072 - 934 = 1613
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.