В множественото число целия свят ли се влиза ?Д-р Стойчо Кацаров: Няма нужда да правите нищо специално, COVID-19 не е първият такъв вирус
https://eurocom.bg/new/d-r-stoycho-k...EqdHdIjG8kPdyf
Защо ли драматизираме и фатализираме цялата ситуация.
Ми знам ли , предполагам защото по целия свят лекарите са неуки и невежи и не могат да разберат , че това е безобиден вирус .
Нещо което на всеки експерт от България със средно образование му е известно от първия ден .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То в целия свят не лекарите налагат решения, налагат ги политиците. Що в Беларус и Швеция наложиха друро поведение спрямо коронапсихозата. Намаме корона пандемия, имаме каранапсихоза.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С две думи на всички лекари по света , политиците са им наложили да изкарват хора болни от ковид
За да могат после политиците да затворят хората по къщи , да спре икономиката , да има масово недоволни и съотвитно управляващите да извлекат полза известна може би само на теб и на всички нашенски конспиратори ?
А политиците в Швеция какво друго поведение наложиха на лекарите ?
Щото по последни данни лекарите там "изкарват " по 3 000 болни на ден , след което правителството затегна още мерките . Или ти последно си чел за Швеция пролетта, щото най -новата информация не изнася на конспиративната теория ?
Швеция ще бъде първата страна, където ще приключи пандемиятаА политиците в Швеция какво друго поведение наложиха на лекарите ?
Щото по последни данни лекарите там "изкарват " по 3 000 болни на ден , след което правителството затегна още мерките . Или ти последно си чел за Швеция пролетта, щото най -новата информация не изнася на конспиративната теория ?
https://dariknews.bg/novini/sviat/sh...miiata-2246521
Тва май не е от пролетта. Но всеки си знае него си. В салатата от медиен феик е трудно да се отсее истината, щот е неудобна за доста управляващи главанаци и техните потдръжници.
За Швеция колега и аз не чувам нищо добро, дори интервю взимаха на хората там....и ситуацията не изглеждаше никак добре. Не знам за модела на Швеция ама защо никой не коментира липсата на заразени в Китай???Швеция ще бъде първата страна, където ще приключи пандемията
https://dariknews.bg/novini/sviat/sh...miiata-2246521
Тва май не е от пролетта. Но всеки си знае него си. В салатата от медиен феик е трудно да се отсее истината, щот е неудобна за доста управляващи главанаци и техните потдръжници.
Аз пък имам приятелка в Швеция , със семейството и живеят там. Еми въобще пък не са недоволни и не се оплакват. Имат си самосъзнанието, пазят си се , децата си ходят на градина. А на лекар можеш да се обадиш и по приложение с камера и те преглежда дистанционно ако желаеш.
Напротив - точно когато започнаха големите цифри отмениха изискването за отрицателен тест за приключване на карантина.
С тестовете за антитела проблемите бяха точно надеждността. Шпанските даже искаха да развалят договора и да връщат тестовете, понеже не показваха практически нищо. И даже май го развалиха, а Батце и компания купиха от върнатите тестове.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Защото не вярвят , аз поне изобщо не вярвам на данните които изнасят за Китай, там е абсолютна диктатура, изчезнаха профили, канали в ютуб, журналисти и лекари които казваха истината. Всички болни ги изкарват пневмонии, грип, и каквото им хрумне или каквото им наредят. А за Швеция е така и не така , да ще стигнат 70 и повече процента ,и няма да има кой да се разболява, както става с всеки грип и напролет нов щам нови заразени точно както става с всеки грип. По-бавно , но по същия начин ще стане и в другите държави, разболяват се , добиват имунитет и след няколко месеца нов щам. И ако продължават да затварят държавите само ще влошават положението.
Е, какво значи не вярваш, то има и много българи в Китай и те ли няма да казват истината, аз следях един който си казваше нещата както са си ама просто ми писна и спрях да следя като цяло такива теми. То другите държави като затварят плащат на гражданите си, а тук какво става хем не затварят хем хората наплашени и няма работа и няма и помощ от държавата... За Дания говориха, че мутирал от някакви животинки, които ги отглеждали...забравих им името... То ако толкова бързо мутира, не знам каква ваксина чакаме?Защото не вярвят , аз поне изобщо не вярвам на данните които изнасят за Китай, там е абсолютна диктатура, изчезнаха профили, канали в ютуб, журналисти и лекари които казваха истината. Всички болни ги изкарват пневмонии, грип, и каквото им хрумне или каквото им наредят. А за Швеция е така и не така , да ще стигнат 70 и повече процента ,и няма да има кой да се разболява, както става с всеки грип и напролет нов щам нови заразени точно както става с всеки грип. По-бавно , но по същия начин ще стане и в другите държави, разболяват се , добиват имунитет и след няколко месеца нов щам. И ако продължават да затварят държавите само ще влошават положението.
Че то целта е да комуникираш с обществото, да го ограмотиш, да знае всеки своето място и как да се предпазва. А не да спираш икономиката и предприемаш хаотични действия. Па след това обществото ти било виновно.Аз пък имам приятелка в Швеция , със семейството и живеят там. Еми въобще пък не са недоволни и не се оплакват. Имат си самосъзнанието, пазят си се , децата си ходят на градина. А на лекар можеш да се обадиш и по приложение с камера и те преглежда дистанционно ако желаеш.