Всичко се пише на догадки и предишни изследвания върху други ваксини най-вероятно. Иначе за този период в който се случи вируса , просто няма как това да е изпробвана теория на практика.
Всичко се пише на догадки и предишни изследвания върху други ваксини най-вероятно. Иначе за този период в който се случи вируса , просто няма как това да е изпробвана теория на практика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доц. Атанас Мангъров пред Фрог: Коронавирусът няма да ми се размине. Около Нова година ще утихнат нещата
"..- Колко от тези 80 пациенти са в тежко състояние?
- Не повече от 20......"
https://frognews.bg/novini/dots-atan...D1LebhT2xY4Sic
А дано е прав и до Нова година всичко да е утихнало.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шефът на Pfizer продал 60% от акциите си
https://money.bg/finance/shefat-na-p...tsiite-si.html
Ако наистина беше сигурен, че ваксината му работи, нямаше да си продава акциите, защото цената им
щеше да литне до небесата. Не бързаш да се оттървеш от актив, който ще повишава стойността си в бъдеще . . .
Мангъров го направиха шеф на клиниката по Ковид. Не знам с каква идея го направиха това? Това ми се струва като идея на Борисов. В негов стил е и няма нужда да обяснявам защо е така. Може би това е един от начините да затворят устата на доцента? Дали ще успее Мангъров да промени правилата при лечението на коронавируса тепърва ще видим?Доц. Атанас Мангъров пред Фрог: Коронавирусът няма да ми се размине. Около Нова година ще утихнат нещата
"..- Колко от тези 80 пациенти са в тежко състояние?
- Не повече от 20......"
https://frognews.bg/novini/dots-atan...D1LebhT2xY4Sic
А дано е прав и до Нова година всичко да е утихнало.
Мангъров е вече част от кризисния щаб и стои редом до Бат Бойко аз отдавна подозирах че му е станал фен даже писах у форума ама днеска като ги видях заедно всичко се изясни. Бат Бойко си мисли че ще спаси бизнеса с малоумщините на Мангъров ама още не е видял данните за този месец други кът види данните и кът види + 3000 починали + 100 хил заразени и ще му светне лампата хем няма бизнес хем училаща затворени хем ги няма и хората за съжаление други месец ще е късно тогава вече връщане назад от груповия имунитет няма.
Ами, като постоянно се изказва по въпроси, по които нищо не може да направи,Мангъров го направиха шеф на клиниката по Ковид. Не знам с каква идея го направиха това? Това ми се струва като идея на Борисов. В негов стил е и няма нужда да обяснявам защо е така. Може би това е един от начините да затворят устата на доцента? Дали ще успее Мангъров да промени правилата при лечението на коронавируса тепърва ще видим?
Нормално е да му дадат права да взема решения, та да види тогава. Че то да мрънка "Аз казах ли ..." всеки може... и иска)
Цената вече скочи на акцията , след като обявиха че имат ваксина .Шефът на Pfizer продал 60% от акциите си
https://money.bg/finance/shefat-na-p...tsiite-si.html
Ако наистина беше сигурен, че ваксината му работи, нямаше да си продава акциите, защото цената им
щеше да литне до небесата. Не бързаш да се оттървеш от актив, който ще повишава стойността си в бъдеще . . .
Ти как мислиш дали собственика на компанията не е знаел кога ще обявят тази новина и дали не е накупил още акции предварително и сега ги е продал като започна да пада
Това ли са ти критериите по които определяш дали една ваксина работи ????
Щото лятото ти обяви че руската ваксина била факт , били поръчани милиард бройки и с епидемията било свършено . Тези твърдения с какви факти ги свърза , сигурно Путин е купил акции ?
И какво стана с ваксината и вече приключващата епидемия ?
Май са разбрали в края на краищата че Мангъров е правия и това е единствения изход от ситуацията. Дано разема натделее.Мангъров го направиха шеф на клиниката по Ковид. Не знам с каква идея го направиха това? Това ми се струва като идея на Борисов. В негов стил е и няма нужда да обяснявам защо е така. Може би това е един от начините да затворят устата на доцента? Дали ще успее Мангъров да промени правилата при лечението на коронавируса тепърва ще видим?
И какъв изход предлага от ситуацията
А да още лятото Мангъров каза че втора вълна няма да има и епидемията затихва.
Та предвид тази тъпотия трябва ли да продължаваме и с другите му ? ?????
Както и че мерки не трябва да има , а хората не трябва да се лекуват по болниците .
Ако има нещо което може да добавиш към "правия" сега е момента , както и да кажеш с какво е бил полезен досега , защото с лекуване на болни не е бил , щом е почнал от вчера![]()
Още пролета каза, че да са изгради групов имунитет прябва поне 70% от населението да го преболедува. За сега са около 30% според тестовете. Каза да не се пазят младите и здравите, да пазим уязвимите групи, възрастните, хората със съпътстващи заболявания. Мерките да бъдат съсредоточени към тях докато премине пика.И какъв изход предлага от ситуацията
А да още лятото Мангъров каза че втора вълна няма да има и епидемията затихва.
Та предвид тази тъпотия трябва ли да продължаваме и с другите му ? ?????
Както и че мерки не трябва да има , а хората не трябва да се лекуват по болниците .
Ако има нещо което може да добавиш към "правия" сега е момента , както и да кажеш с какво е бил полезен досега , защото с лекуване на болни не е бил , щом е почнал от вчера
Ние правим точно обратното, студентите и учениците дистанционно обучение а за дъртофелите зелен коридор по магазините. Ми че той за да иде до магазина ще хване градския транспорт, ще влезе в асансьор, ескалатор. По света валантьори разнасят покупки по домовете на възрастните, те да излизат най много до парка.