Така като гледам новините, си мисля че мерките за Коледа няма да ги разпуснат. Някак си плавно ни настройват за това.
Така като гледам новините, си мисля че мерките за Коледа няма да ги разпуснат. Някак си плавно ни настройват за това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как ще ги разпуснат като ситуацията хич не се подобрява. Ако разпуснат и народът ще се втурне да пазарува по моловете и да купонясва по заведенията - болниците ще се претоварят таман за Новата година...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да ги разпуснат, баце отиде в Брюксел, сипаха му акъл и обърна палачинката, довчера щеше да отваря на 21, че трябвало да се работи, днес от Брюксел чака трета вълна и говори за запазване на рестрикциите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да Бат Бойко чака Меркел да му каже какво е положението у България а то тука си е строго специфично положението и трябва на място да се решава. Ние трябваше да сме първи с мерките тъй като много бързо влязохме в червената зона много преди Германия или Италия ама Бат Бойко гледа на запад че немаше рестрикции и вика и тука всичко е ок. За съжаление гледаме неадекватно и некопметентно управление на нещата дето чака някой да му каже какво се случва а просто трябва да излезе от джипката и да види и поради тази причина сме на 2-ро място по смъртност. А може и да не слиза от джипката а просто да чете тука какво и от кога го пишем.
Те данните показват, че положението съвсем не е розово. Незнам защо при същия брой заразени казаха "Вземаме мерки", сега щели да пускат. Кой и за какво, не е ясно. Всеки си говори различно. Ако на обед чуеш едно, вечерта може да си в шах, новината вече е на 180%
В момента е пълна бъркотия и в хотелиерството. Еми айде обяснете ми каква е логиката в басейна да си с други 10-15 човека, да се плацикате, да си дишате едва ли не един в друг, в парна баня, сауна и там другите му боксониерки, маркетинговани като СПА, същото положение, но видите ли храненето трябва да става в стаите с кетъринг. Ресторантите затворени.
Същото беше и в училищата. Еми децата навън се струпват на групички да пушат, по-малките бягат и скачат наред, после влизат в училище и задължително с маски, едни такива мръсни, потни, миризливи, да те е гнус да ги погледнеш. В крайна сметка се разболяват от бактериални пневмонии.
Последния и най-пресен пример - магазините. Вътре лудница, вярно, с маски са хората, но един болен да има и ти също си пътник, ако си близо. Въобще, като цяло тези мерки са изключително неподходящи, въвеждат ги само и само да кажат "Помагаме ви", но ефект няма.
Руската ваксина Спутник била двукомпонентна а АстраЗенека ще използват единия от компонентите и тъй като ваксината била изключително ефикасна демек на Астра Зенека половината ваксина ще е руска. Аз кът че ли почвам да се ориентирвам към тази ваксина проблема е че тя дори още не е минала всички изпитания. На Пфайзер и Модерна кът че ли ми вдъхват по малко доверие ваксините.
Двукомпонентната ваксина давала по силен и по дълъг имунитет в сравнение с еднокомпонентната. И двата типа ваксини са с 2 инжекции ама при еднокопмонентната 2 пъти инжектират едно и също а при двукомпонентната се инжектират 2 различни аденовирусни вектори. Другия вариант ми е Спутник ама не знам как ще се добера до него ама за сега това са ми фаворитите Спутник на Гамалия и АстраЗенека.
https://www.prnewswire.co.uk/news-re...894536458.html
Някой беше писал, че е с астма и е карал ковид.
Тази статия ще му е интересна.
.................
Три често срещани антихистаминови лекарства са ефективни срещу вируса COVID-19 при клетъчно тестване
https://nauka.offnews.bg/news/Novini...vi_161352.html
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хич не е плавна подготовката даже. До скоро беше 21 декември края на драмата, сега, след като отиде Боко в Брюксел да му наливат мозък, вече пее някаква песен за август-септември догодина да се разхлаби положението.
Да видим кой ще издаяни до тогова, щото не знам от коронавирус как се боледува и колко се мре, ама без пари и на глад още повече не се издържа.
kypa (14-12-2020)
Хубавото е че Баце поне възприема !
За разлика от други който се опитват да ни съветват за пандемията като Мангъров .
Последния щеше да си къса дипломата , после се покри.
Явно затова все повече хора спазват мерките и одобрават щаба !
Нерегистриран (1), kypa (14-12-2020)
Моите лични впечатления са, че народа някак се справя - движение по улиците и площадите, пълни магазини без тези в моловете.Хич не е плавна подготовката даже. До скоро беше 21 декември края на драмата, сега, след като отиде Боко в Брюксел да му наливат мозък, вече пее някаква песен за август-септември догодина да се разхлаби положението.
Да видим кой ще издаяни до тогова, щото не знам от коронавирус как се боледува и колко се мре, ама без пари и на глад още повече не се издържа.
Най-засегнати са хотелиери и ресторантьори. Някои от тях намериха гъвкави схеми да останат на пазара, други не. Някои са подпомогнати от държавата и ЕС, повечето не. В крайна сметка, ако е вярно, че всичко е един голям заговор срещу средната класа, доколкото я има у нас и в света, то следва да преположим, че плана е преведен в действие. Идеята явно е да няма малък и среден бизнес, който да се чувства поне малко независим, а всичко да се окрупни и да се контролира.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.