Спортния център е собственост на известните братя боксьори Пулеви.
Попаднах случайно там заради една треньорка, при която тренирам и харесвам и останах техен верен клиент.
Предимства:
-невероятно подбран екип с индивидуален подход към всеки
-големи и високи зали
-добра организация, за да няма струпвания на хора
-фитнеса, в който единствено преди пандемията още съм виждала постоянна дезинфекция на уреди след всяко занимание и след всеки.
- добра локация за тези, които ползват метро
-собствен паркинг, безплатен за клиентите на фитнеса
-добри ценови условия за постоянни клиенти
Недостатъци:
Спортния център на Пулев е едно от малките неща, на които не мога да вържа кусур, а съм талантлива в това отношение.
Нямам наблюдение върху тренировките по бокс и въобще върху този спорт, но като фитнес и център за спортни занимания са справили чудесно, което в голяма степен се държи на добре подбрания екип.
Кондиционните тренировки се водят от едни добре обучени младежи, които по-спокоен начин и без пресиране успяват да подтикнат мързеливи хора като мен да надвият мързела си. Удобството е избора на време.
Пилатесът се води от Петя Бояджиева - строга млада дама, която респектира в достатъчна степен и мен да не се предавам пред сложните и трудните упражнения.
Зумба - Мелани Лютова - невероятно слънчево и пръскащо енергия създание, нейните часове освен кардио зареждат и с невероятна енергия. Трудно се издържа на темпото й, не изпуска нищо от поглед и веднага намира начин да те мотивира.
За клиентите на центъра има безплатна сауна, барче където може да си купите каквото ви е необходимо на нормални цени, а не на оббичайните завишени както е в повечето фитнеси. Отвън има място за пушачи, такива като мен, които не искат да се разделят с пороците.
Атмосферата в центъра е много спокойна, без напрежение, стимулираща и носеща добро настроение след всяка тренировка.
http://sportcenter.pulev.bg/