The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Сори колега забравих линка
ето го
https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post773413
ПП може и нарочно да съм го забравил за да изкарам още 30 стинки![]()
не е подписаанализа е по-брутален даже и от подписа (ако е туй дет си мисля де
)
там едни посоки имаше... изключително добре описани
![]()
п.п. верно туй било![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По скоро, цената е надолу на седмична. Основната подкрепа е 103,06 месечен Пивот. Има една атака, на S1 , което за мен отрича тест на това ниво. Може да се качи до 102,40/60, и от там надолу. Целите са в зона на 101,20/100,70 - S1 Пивот, МА 100 на дневна /това ще е втори тест/ .....Някой може ли да направи седмичен обзор на двойката долар/йена ? До къде ще се качи цената ?
Другата събота и неделя ще видим дали съм прав![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че ги има тея 30 стинки ги има, ама главната ми цел беше наистина да видя коментарът ти.Сори колега забравих линка
ето го
https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post773413
ПП може и нарочно да съм го забравил за да изкарам още 30 стинки
странен анализще ми трябва малко време да го осмисля.
![]()
----------
аз и аз съм на твоето мение, че цената е надолу до 101.90 мисля, след това обаче пак нагоре ако не успее да прбие подкрепата.По скоро, цената е надолу на седмична. Основната подкрепа е 103,06 месечен Пивот. Има една атака, на S1 , което за мен отрича тест на това ниво. Може да се качи до 102,40/60, и от там надолу. Целите са в зона на 101,20/100,70 - S1 Пивот, МА 100 на дневна /това ще е втори тест/ .....
Другата събота и неделя ще видим дали съм прав
нъл вече е подскочило от тоз средния червей бря![]()
втори път ако подскочи пак от него вероятността на третия да го прескочи е бая по-малка кът че ли
![]()
за обобщение пробие ли 100.64 ша трябва да са изсули още стотина най малко надоле ако не би трябвало да драпа нагоре
набързо спретнахме няколко сценария![]()
и там до връхчето на червените стрелки ку иде - значи точките ще се обърнат от другата странатогаз вече (според тез уйндикатори дет са натургани) нанадолето бая за дълго требе да се отложи
![]()
100.64 пробие ли и повече от 100 пипона ще видим. аз по скоро си мисля за ниво от 101.90 първа подкрепа. ще видим де. важното е че сме мечи настроени всички![]()
Последна редакция от Kaisyn83 : 16-02-2014 на 15:48
Наистина ли??? Ти предполагам не си я връткал и обръщал така лекомислено графиката като L1914, малко по-сериозно отношение си има към нея предполагам - тя не ти се е обидила, но пък Дизела.....![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz