Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eu/ USd
Тук най накрая започна няква корекция, първи тест ще е 1.319,при пробив на това ниво ще падне до 1.30 ако не успее да пробие 3189 от там към 1.34
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А дано! Обаче миналите 2 дни вече беше тествано това ниво ( в синята зона), прекалено бързо и нависоко върна, а и днес зорлем пада (дори при много хубавата новина от САЩ). Ако не слезе пак до синята зона, а продължи нагоре, ме съмнява, че има намерение да пробива нагоре трендлинията на седмична; прекалено дълго се задържа нависоко.
Да не стане като при EUR/UZD
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-08-2013 на 21:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
би ли престанала да осираш темата на pechenia ?
(както и някой други спамери тука )
ако имаш някви твой конкретни ДЪЛГОСРОЧНИ анализи - направи си тема и си ги пускай там.
с радост ще ги гледам и обещавам да не спамя и злословя.
няма нужда все да си в опозиция и да се правиш на велика
не е лошо и да четеш/разбираш целите постове на pechenia. защото в неговите анализи има АКО-ТО и ИЛИ... (второто ти нарочно го пропускаш)
просто приятелско предложение![]()
Не, не бихме престанали, съжалявам; защото не смятам, че го правим, поне аз де. Въпреки че предложението е приятелско.Eli2356,
би ли престанала да осираш темата на pechenia ?
(както и някой други спамери тука )
ако имаш някви твой конкретни ДЪЛГОСРОЧНИ анализи - направи си тема и си ги пускай там.
с радост ще ги гледам и обещавам да не спамя и злословя.
няма нужда все да си в опозиция и да се правиш на велика
не е лошо и да четеш/разбираш целите постове на pechenia. защото в неговите анализи има АКО-ТО и ИЛИ... (второто ти нарочно го пропускаш)
просто приятелско предложение
"Опозицията" ми се сбъдва обаче - само предупреждавам хората от рано, да си знаят за тяхно добро.А и да се сбъдваше, всеки има право да изкаже мнение, иначе темата щеше да е заключена за външни писатели освен автора. Мисля, че засега последните са съвсем в границите на нормалното, затова и не смятам да се ограничавам лично аз. Даже мисля да засиля присъствието си, ако намеря интересна тема за коментиране тук.
Ако не ти изнася, разменяйте си прогнозите и анализите само на лични писания, и без това го правите - така никой няма да ви се меси.
Пп: Ако си направя моя тема с радост ще приемам спамове и злословения, обещавам.
----------
Може, може, но само лекинко и само в ъгълчето.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-08-2013 на 00:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (11-08-2013)
Някой следи ли дългосрочно Анализите тука бях казал 2000-2400 пипса, отиде около 2800-900 пипса, и все още не е завършило това движение на горе!
Eur/Aud
Както казах миналата седмица сме към края на една огромна корекция, тук след като започне бичото движение таргет ще също огромен.Имам предвид около 2000-2400 пипса до 1.44-45.Пазара не пожела да дад идеялния вход при 2170, избира по къс вариант,след пробива на 1.25 го валидизира,Анализ от миналата седмица остава активен.Аз ще изчакам корекция в зоната 1.2350 и от там дългосрочно на горе.
Успех и много пипсове на всички
Eli2356 (11-08-2013)
Има кой да ги следи. Благодарим! Продължавай все така.Стигна обаче едно силно ново на седмична, а и озито тръгна нагоре и доста смъкна миналата седмица, та.... to be continued.... Аз имах/м съмнение, че и с eur/nzd ще стане така, но ... предстои да видим - засега само големи разнопосочни движения.
![]()