Нека да започнем с Резултатите от седмицата.
Еur/Usd не даде идеалния вход и не можда да тества оказаната зона.
Eur/Jpy много точно се справи, тества си розовата зона както предположих и се отблъсна много много рязко.
Gbp/Usd си е корекция по дневна графика, не видяхме пробив на 1.5025 от което се отблъсна и корекцията си продължава.
Eur/Aud както предположих пазара не ни даде перфектния вход при 1.2170 , и започна по от рано движението си.
Gbp/Jpy идентично си падна от важните нива от къде започна следващото покачване.
Gold след дълго и измурително чакане се отблагодари със добра добро понижение от 1615 който бях публикувал тука.
До тук смятам че добре се получи а сега напред
----------
Eur/Usd
За момента не става Сигурно дали това е началото на ново движени, или просто корекция, Нивото 1.3050 е ключовото за определяне. Ако пазара избере червения вариант с Пробив тогава ще се върне до около 1.2850 от къде да му влезнем за дълги.Ако не Пробие това нови смятам че ще има ново дънно до зоната 1.2650-80 от къде евентуално да започне движение на горе(белия вариант)
GBP/USD
си е в дневна корекция, която може да продължи до 1.5600-5800 , Има много варианти ,за това там съм зрител за сега.
Eur/Jpy
Тук направи една страхотна първа вълна на горе, очаквам сега да я корегира, след което да влезем за покупки.Очаквам също пазара да помогне с Ако отвори с хубав ГАП на ДОЛУ и за това му влезнах от 127.27 на Къси.Ако пазара слезе до нивата около 122 ще даде вход с по къс стоп.Ако ли не ще трябва да го гоним по по-малки графики като м30 и х1.
Eur/Aud
Както казах миналата седмица сме към края на една огромна корекция, тук след като започне бичото движение таргет ще също огромен.Имам предвид около 2000-2400 пипса до 1.44-45.Пазара не пожела да дад идеялния вход при 2170, избира по къс вариант,след пробива на 1.25 го валидизира,Анализ от миналата седмица остава активен.Аз ще изчакам корекция в зоната 1.2350 и от там дългосрочно на горе.
Eur/NZD
Тука нещата потръгват добре, Имаме сигнал за започваща корекция по дневна графика, Надявам се пазара да бъде благосклонен и да слезне до 5250 къде то е идеялни вход за дългите.Таргет 1.61-1.62
GBP/JPY
Тука направи страхотна заявка, Надявам се да корегира в очертаната зона за да даде някакъв по приличен момент за вход и по читав стоп.Тук също очаквам да отвори с ГАП на Долу, който да помогне.След което да му влезнем на Дълги в розовата зона.
Gold
Златото съвсем очаквано след Пробив надневна графика, има една потвърждаваща свещ след което започна корекция на това движение.
Според х1 спокойно може да се върне до зоната 1590 къде да тества пробитото последно дънно.И от там ако се отблъсне да си направи ново дънно.Ако успее да пробие Нисходящата линия ще я ретества и ще се върне да тества 1618 което е най важното ниво за момента по Дневна графика.
Ако някой има въпроси нека пита тук или на ЛС. В форума влизам вечерно време и не седя по цял ден на компа и пред платформата , за това имайте и малко търпение за отговор.
Успех и много пипсове на всички