повозих се 2-3 километра приятеля ми докато изпробва моя и за малко да се пребия 3 пъти ... паркирах го и го изчаках на мястото![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Абе я дайте едно мнение тъй тъй сме на тази тема.. до година мисля да изкарам А. Но какво ще е по-добре като за начално каране.. някой крос или някой пистак който да е най-най-много 600кб (все пак начинаещите трябва да имат граница).
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми първо е добре да пробваш на колело![]()
А за какъв мотор, си зависи от теб, какво ти тегли сърцето и съответно него ще вземеш. Но е добре да пробваш няколко вида мотора, няколко модела и чак тогава да решиш. Много е важно и къде ще го караш най-много![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
alf (07-11-2013)
Ако не може без, значи да
То наистина е така Фицка. Преди няколко месеца един написал, искам да изкарам А категория, обаче не съм карал и колело, проблем ли ще е
To може и жена да беше това, не съм сигурен. А като знам повечето колко могат и колело да карат, да се качат на мотор си е равносилно на катастрофа в първите 100км още![]()
Абе карането добре просто питам като кубици какво да е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това което ти е на сърце![]()
Ако си идиот и с 250кубика ще се убиеш. Ако си разумен, мотора върви толкова, колкото му засучеш масура. Ни повече, ни по-малко
Ако нямаш пари, взимаш по-малка кубатура, че разходите с 1000 после са около двойно повече.
Ако ще го ползваш от вас до кафето, до второто кафе, задължително лъсната хилядарка![]()
Oleg, Абе по принцип чак пък само за от кафето до кафето предпочитам си лъснатите маратонкиЧудех се дали няма да е по-добре кросов, че по-малки кубици, а и по-хубаво звучи от 125 кубиковите пистови ...
Къде искаш да го караш ? И на кросовите поддръжката е много повече от на ендурото.
Вземи изчети каквото намериш интересно из форумите и тогава решавай. Писано е много по темите. Ти не знаеш къде искаш да го караш даже.