забрави да се случи това другаде освен на тъй наречените бъкети, и то е малко вероятно щом не е в твоя полза гапа да те затворят на стопа тиАбе човек ти за война ли приказваш аз съм от 7 год на пазара и сега ти ми приказваш такива неща та чек ми става жал за теб
как може аз да съм си сложил стоп на+1 а те да ми затворят позицията на - 86 е просто не ми го побира главата това .
Пази Боже сляпо да Прогледне
виж ако беше лимит 100% ще те затворят на него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и сега точно при тях имам тази отворена сделка
и ако ми направят този номер директно
ще прекратя договора с тях на момента
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Специално традера ми е подминавал стопа за адмирала не знам.Събота и неделя гледам да оставя само дългосрочни позиции които са на + и които ги държа по няколко седмици ,иначе интрадей не смея да оставям за събота и неделя.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз ти казвам с тях съм търгувал до 2011 год
до кога са имали Инсталационна Платформа
и не съм имал проблеми с тях може би сигурно никога не са се случили в моя случай
с тях спрях от както имат уеб платформа
Насочвам поста си към хората, които търгуват от скоро и не са се сблъсквали с проблема на затварянето на сделките при отваряне с гап. Постът ми не е насочен към "професионалистите", които са от 7 год. на пазара. Те всичко знаят и няма какво повече да научат, т.е. по-скоро съзнанието им е закърняло и е затворено за други виждания
И така. Повечето брокери при гап ще ви затворят позициите на цената на отваряне, а не на цената на стопа, което е и логично. Коректните брокери ще ви затворят и стопа и лимита на цената на отваряне. По-малко коректните ще ви затворят стопа на цената на отваряне, но лимита на цената, която сте определили. Мога да кажа, че Бенчмарк, Адмирал, Делтата и Алпари ще ви затварят стопа на цената на отваряне, за лимита не съм сигурен. Доколкото знам, Инстата ще ви затвори стопа на цената на отваряне, но лимита ще ви го изпълни точно на цената, която сте определили. Чувал съм, че има брокери, които ще ви затворят стопа и лимита, на цената, която сте посочили, а не на цената на отваряне, но те са единици и по-скоро са изключение от правилото. Доколкото знам, трейдърът трябва предварително да е договорил тези условия, иначе и те ще му затворят сделките на цената на отваряне. В края на краищата парите са си ваши и си е ваша работа, как ще търгувате, рискът си е за ваша сметка.
п.п. Spekulanta, чакай, че това го видях едва сега. Недей да ме съжалявашТова е емоция, а емоциите пречат на търговията. Не ме мисли, справям се не толкова зле с трейдването
И да, количеството не винаги преминава в качество
![]()
Последна редакция от aboleon : 14-07-2013 на 12:41
Добре де аз сега отворих платформата и гледам графиката на 4 ч
и сега курса е 129,669 и да предположим че пазара отвори с гап както предполагаш с 150 пипа надолу
моя брокер как ще я отрази тази свещ тогава на графиката или няма да има свещ при това положение ?
ще имаш може би гап на графиката...............................
3333333333333