Сменяй учителя
А за останолото..... тез дет създават големият бизнес и по начина по който го управляват, ми се струва, че създават новинитеТака че тез същите кога купували и продавали...
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
fxg (06-04-2013)
Миналата година през разгара на кризата за мен бе доста гадно да се сърфира из форекса,в смисъл че индикаторите с които работех тогава направо на моменти полудяваха от фалшиви сигнали и човек не знае на къде да гледа и на къде да се спасява
Общо взето Фоуърд точките според мен от наблюденията ми до сега дават някакво спокойствие и стабилнос за търговията на другия ден
Все пак дори и само това да е ефекта от тях ,то никак не е малко.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Като рейтинг агенциите , пускат новини в тяхна си полза и лапат здраво .А когато и осъдят/санкционират то е малък процент от печалбата ,все едно комисионна за държавата
А на края на въдицата стоим ние с свалени гащи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The spillover of money market turbulence to **
swap and cross-currency swap markets
http://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt0803h.pdf
Много добро проучване свързано с темата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (07-04-2013)
вие дори не сте схванали идеята тирикати. Във форуърдните точки трябва да търстите дивергенция. За да ги схванете трябва 6 м. до 1 г. да ги наблюдавате заедно с цената. Тогава ще хващате 1 до 3 входа на месец с тях. Ако 1 до 3 входа ви устройва като стретгия за печалба. А стопа е .... огромен. Това не е стратегията за търговия на спота. Ако все още не сете намерили как да схванете същността на трейда , то потърсете на друго място. Например хора които дават реално доказателства че печелят реално!!! Но не съм сигурен че ще имат желание да ви дадат занаята. Все пак им се помолете!!!! Може да ви огреее!!! Но най-вероятно - НЕ
Тези двама знаят ка стават нещата:
http://forexstrategybuilder.com/foru.../92#post-16541
Последна редакция от angel of death : 06-04-2013 на 23:07
angel of death,
я обясни малко по-подробно
какво имаш предвид![]()
Последна редакция от fxg : 23-04-2014 на 07:41
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Нищо по - специално нямам впредвид колега. Форекса /форекс бизнеса/е лъжа, в трейдинга е истината. Но за трейдъри в БГ - само стейтмънта на тия двамата съм виждал. А аз вярвам само на стейтмънти. А и единия има заявка за теглене пич. Единият от тези двамата никога не е бил на нула, да не говорим за минус. И другият е сила. Тези две момчета знаят как става работата. Това дето си го пишете по форомите е ала - бала. Ей тия двамата знаят.
Последна редакция от angel of death : 06-04-2013 на 23:20
'колега' ангел на смъртта ,
тоя поучителен тон ще ни го държиш , когато и ти имаш заявка за теглене![]()
Emil Enchev (07-04-2013), fxg (07-04-2013), Svilen (07-04-2013), Novak (07-04-2013), daniwin (07-04-2013)
А на търговията с валути не се ли казва пак трейдинг ?Нищо по - специално нямам впредвид колега. Форекса /форекс бизнеса/е лъжа, в трейдинга е истината. Но за трейдъри в БГ - само стейтмънта на тия двамата съм виждал. А аз вярвам само на стейтмънти. А и единия има заявка за теглене пич. Единият от тези двамата никога не е бил на нула, да не говорим за минус. И другият е сила. Тези две момчета знаят как става работата. Това дето си го пишете по форомите е ала - бала. Ей тия двамата знаят.