Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Барни Ръбъл НЯМА да пише конституция. Подал оставка, която още не е приета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че то имаше консенсус. Референдума на Слави не беше ли консенсус. Още повече, че аз съм против вече за референдуми. Видяхме какво стана в Англия и Каталуния. Народо-психологията е малко емоции и национализъм и никой не мисли трезво. Така, че по добре избори депутатите и те да си вършат работата. Разбира се трябва да има и контрол, ако извършат някаква безумна глупост да си носят последствията. Както беше случая Пеевски. Но лично аз не виждам това правителство да е сгафило пак пък толкова, че и оставка. Казал президента две думи и давай юруш. Ама то се видя, че този протест няма потенциал и подкрепа и сега само простотии правят шепа народ по улиците.Конституция се променя, когато е наличен широк обществен консенсус. Да предлагаш нова конституция само, за да останеш на власт още известно време, както прави любимата ти тиква не е въобще редно. Още повече, че за да си постигне целта ще позволи да му извиват ръцете доморасли хитлерчета, като Каракачанката и в новата'Конституция' току виж се появили безумия като задължителна военна служба и образователен ценз за гласуване. А защо не и задължително ритане на бабички по границите. Любим спорт на другия фамозен 'националист'
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
semion (27-08-2020)
На народа и тъй вече не са му оставили възможности да влияе на държавната политика. А ти искаш още и от референдумите да го лишиш. То е вярно, че управниците манипулират народа и посредством референдумите. Но това е друг въпрос.Че то имаше консенсус. Референдума на Слави не беше ли консенсус. Още повече, че аз съм против вече за референдуми. Видяхме какво стана в Англия и Каталуния. Народо-психологията е малко емоции и национализъм и никой не мисли трезво. Така, че по добре избори депутатите и те да си вършат работата. Разбира се трябва да има и контрол, ако извършат някаква безумна глупост да си носят последствията. Както беше случая Пеевски. Но лично аз не виждам това правителство да е сгафило пак пък толкова, че и оставка. Казал президента две думи и давай юруш. Ама то се видя, че този протест няма потенциал и подкрепа и сега само простотии правят шепа народ по улиците.
А какъв контрол може да има над управниците, те правят каквото си искат.
Ти не виждаш това правителство да е сгафило. А други хора виждат. Кое да приемем за последна истина?!
Нерегистриран (1)
Е какво повече е сгафило от други правителства. Отговора е ясен то сгафило много по-малко от предишните. И всички го наят това затова и гласуват за най-малкото зло. И аз пак питам ама никой до сега не може да отговори с кое правителство ще го смените това правителство? С "Говорит Москва" БСП и ДПС? Или разни отцепенли се сателити като Мая Манолова и сие. Нямате отговор защото и Вие не знаете. Повтаряте само като микрофон думите на президента и това е. Аз ви казах чакайте изборите и после ще говорим. Сега само си чешим пръстите по клавиатурата.На народа и тъй вече не са му оставили възможности да влияе на държавната политика. А ти искаш още и от референдумите да го лишиш. То е вярно, че управниците манипулират народа и посредством референдумите. Но това е друг въпрос.
А какъв контрол може да има над управниците, те правят каквото си искат.
Ти не виждаш това правителство да е сгафило. А други хора виждат. Кое да приемем за последна истина?!
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
GeorgiRR (28-08-2020)
Защо смяташ, че не харесващите правителството са само БСП и ДПС. Това плашило вече не работи, ако не сме ние ще дойдат комунистите, щото те вече са в управлението от много години насам представяйки се за някакъв център.Е какво повече е сгафило от други правителства. Отговора е ясен то сгафило много по-малко от предишните. И всички го наят това затова и гласуват за най-малкото зло. И аз пак питам ама никой до сега не може да отговори с кое правителство ще го смените това правителство? С "Говорит Москва" БСП и ДПС? Или разни отцепенли се сателити като Мая Манолова и сие. Нямате отговор защото и Вие не знаете. Повтаряте само като микрофон думите на президента и това е. Аз ви казах чакайте изборите и после ще говорим. Сега само си чешим пръстите по клавиатурата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Добре де, кажи коя е партия ти ?
Коя е тази нова сила с която идват честните и некрадливи политици , па да можем и ние да гласуваме за нея
Щото протестите ги видяхме, ама не видяхме лидер или партия![]()
GeorgiRR (28-08-2020), Нерегистриран (1)
Към групата не харесващи правителството и в частност Тиквата трябва да прибавим и феновете на ФК Левски.
Изглежда само калинките и феновете на Лудогорец останаха в ГРОБ.
Лакомията на Тиквата и Думускиев нямат граници.
п.п. Кой е по дразнещ Домусчиев или Пеевски???
GeorgiRR (28-08-2020), Нерегистриран (1)
Защо "лидер" трябва да търсим, защо все месия ни трябва. Обикновено зад маската на "лидера" се крие фалш. Достатъчно е да е честен човека и тези около него. Нещо много трудно, буквално невъзможно по нашите географски ширини. Колкото до партия, нема такова животно. Всичко е дискредитирано. Некога хранех надежда по тея класическите десни партии но някои се постараха да ги опорочат. Може би по широка коалиция с програмно правителство. С програма за реформи! Ма и това е отговорност все пак и не знам кой ще се ангажира.
pablo (28-08-2020)
Предполагам ако лидер на протестите бешеЗащо "лидер" трябва да търсим, защо все месия ни трябва. Обикновено зад маската на "лидера" се крие фалш. Достатъчно е да е честен човека и тези около него. Нещо много трудно, буквално невъзможно по нашите географски ширини. Колкото до партия, нема такова животно. Всичко е дискредитирано. Некога хранех надежда по тея класическите десни партии но някои се постараха да ги опорочат. Може би по широка коалиция с програмно правителство. С програма за реформи! Ма и това е отговорност все пак и не знам кой ще се ангажира.Ж-78 n-73 щяха да ги нарекат демократични но сега виждаме пълното им не одобрение /което не е никаква изненада/.
Нерегистриран (1)