Предимства:
- 3 функции в 1 уред: сандвич (тостер) / вафли (гофрети) / скара (грил)
- Лесна смяна на плочите за различните типове печене
- Висококачествено незалепващо покритие от ILAG
- Автоматично регулиране на температурата
- Светлинен индикатор за достигната температура /готовност за печене/
Недостатъци:
- Началното загряване е малко бавно, в рамките на 4-5 минути
SilverCrest е марка електроуреди на компанията Targa GmbH, която се разпространява основно от Лидъл и Немските магазини. Продуктите на фирмата са бюджетен вариант на скъпите маркови продукти с идентично приложение, като не отстъпват по качество, според мнението на повечето потребители.
От няколко месеца ползвам този многофункционален тостер за сандвичи или препечени филийки + гофретник + скара и съм много доволна.
През годините често съм изхвърляла уреди за печени сандвичи от този тип, защото некачествените им покрития, в съчетание с невъзможността да се измият и почистят добре, ги правят ползваеми в доста кратък период. Понякога ми се е искало да си взема уред за правене на гофрети, но това не е нещо което се ползва кой знае колко често и винаги съм се отказвала, защото е нужно място за съхранение на всяка такава вещ. Основното предимство на този уред е възможността да притежавате 3 вида с различни функции, които иначе се продават поотделно, което освен че ги оскъпява, изисква повече поддръжка и място за прибиране.
При този модел на SilverCrest, от една страна незалепващото покритие е с много добро качество, от друга - основното предимство - тавичките се свалят лесно чрез освобождаване на придържащия ги щифт и се измиват. Ползвам уреда редовно във всичките му функции и доброто му качество ме насърчи да направя и други дребни покупки уреди на тази фирма. Като съотношение цена-качество е без коментар - стойност в “Лидъл” - 35 лв.
![]()