Този същият наскоро призна, че затварянето на училищата е станала не от необходимост, а под натиск. Математика е точна наука, но не всеки смята вярно и му излизат задачите.https://frognews.bg/novini/matematik...-covid-19.html - Математикът на НОЩ: Втората половина на 2021 г. ще сме се разправили с COVID-19
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
В личен план за какви избори да има мерак? Нали са го обвинили за една камара неща. Той може, както го и прави само да дърпа конците , като спонсорира негови послушни кучета, които имат харизмата да обединяват около себе си , но той лично не е подходящ за политик и няма да получи нужната подкрепа. Не трябва да му се отрича , че с това което прави до момента от както забегна, той си подготвя почвата за евентуално завръщане в родината, но много са въпросителните около това , дали ще успее да се върне на бял кон или ще го върнат в магарешка каручка и ще го тикнат в дранголника. Това последното е по-малко вероятно, тъй като както знаем има доста пачки и надали в управлението на държавата ще има такова ядро от политици, които ще откажат рушвета му. В тази връзка тази вечер гледах част от интервю, което е правено с Атанас Буров, български финансист и политик живял по времето от 1875 до 1954, който казва, че неговият баща му казал , че всички в политиката влизат за да забогатяват, а не да оправят народа. Така , че приказката постоянно се повтаря, през годините , само героите са различни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kamenitsa (20-12-2020), Нерегистриран (2), kypa (20-12-2020), Emil Enchev (21-12-2020), skrasi (21-12-2020)
След това може да измислят и по специален прокурор, който да разследва специалния прокурор , щото главния и специалния ще си станат много дружки, а гарвану, гарвану око не вади.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://news.bg/politics/borisov-se-...50-godini.html - Борисов се хвали с повече направено в сравнение с БКП/БСП за 50 години
Аз само не знам какво са направили за свободните професии, които са 1 млн. По скъпи хапчета, по скъпа храна, сега влязоха за магазините данъци свързани с музиката...Ще включат още много данъци...Единствено държавните служители са добре, явно в България трябва да си държавен служивтел и аз там мисля да си търся работа.
Е то това си върви от време оно.
Да имаш държавна работа и служебна кола от това по-добре, здраве му кажи.
И кое по точно е това ? Магистралите ? Бойко е направил дами това и то с пари от Европа . Да не говорим постоянните ремонти . Друго не виждам да е направил той.https://news.bg/politics/borisov-se-...50-godini.html - Борисов се хвали с повече направено в сравнение с БКП/БСП за 50 години
Аз само не знам какво са направили за свободните професии, които са 1 млн. По скъпи хапчета, по скъпа храна, сега влязоха за магазините данъци свързани с музиката...Ще включат още много данъци...Единствено държавните служители са добре, явно в България трябва да си държавен служивтел и аз там мисля да си търся работа.
Доста неща е направил той, но не в положителна посока.
Иначе това с магистралите и резане на лентички, ни го натрапиха та чак ни избоде очите.
Магистралите на Батце са![]()
![]()
Язе се чудя кЪ има очи да ги споменава, камо ли дето се хвали с тях.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.